Haber Girişi : 10 Ağustos 2020 00:37

Erzurum hedef BÜYÜTTÜ

Erzurum hedef BÜYÜTTÜ
‘Makus talih’ten adım adım mesut günlere...
Büyükşehir Belediyesi’nin tanıdığı imkânlar sayesinde, geleceğin altın ayakları BB Erzurumspor Futbol Akademisi’nde yetişecek.

Başkan Sekmen kesenin ağzını açtı

Büyükşehir Belediye Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla kolların sıvandığı Erzurumspor’da, her şeyden öncelikli iş, altyapı çalışmaları olacak.
Başkan Sekmen, çerçevesini geniş çaplı tuttuğu bu projede Erzurum’da güçlü bir futbol altyapısı olması için İstanbul, Kocaeli ve Bursa gibi illerde de takım kurulacağının işaretini verdi.

Bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e çıkan BB Erzurumspor’da asıl hedef güçlü bir altyapı oluşturmak.
Yurdun dört bir tarafında yapılacak seçmelerle yarınların milli takımında oynayacak futbolcu adayları belirlenecek ve Erzurum’da çağın gereği en modern bir eğitim sisteminden geçirilecekler.

Gençleri, Tolga hoca yetiştirecek

Daha öncede belediyede çeşitli üst düzey görevlerde bulunan ve bu görevlerini başarılı bir şekilde yerine getiren Başkan Danışmanı Yasin Deniz, BB Erzurumspor Futbo
Akademisi’nde iddialı hizmetlere imza atmaya hazırlanıyor. Bina ve saha sorunu kısa zamanda aşılan akademide, daha önce pek çok büyük kulüpte görev yapmış olan ve alanında rüştünü ispatlayan deneyimli hoca Tolga Şanbay, gençleri eğitecek.

Destek Sekmen’den, başarı gençlerden

Geçtiğimiz yıllarda İstanbul’da belediye başkanlığı yaptığı ilçelerde futbol başta olmak üzere sporla iç içe olan ve her zaman spora ve sporcuya destek veren Başkan Mehmet Sekmen, aynı çabayı Erzurum’da da fazlasıyla sürdürüyor. BB
Erzurumspor’a verdiği destek sayesinde, bir yıl aradan sonra
yeniden Süper Lige çıkan mavi beyazlı ekip, yakın gelecekte Sekmen’den aldığı güç sayesinde bu kez de adını altyapıdan yetişen futbolcularıyla duyuracak.

Altyapının başına Yasin Deniz getirildi

Belediyenin başarılı bürokratlarından Yasin Deniz’in takımın altyapı sorumlusu olarak göreve getirilmesinden sonra tam gaz hedefine koşan BB Erzurumspor Futbol Akademisi, yarınların milli futbolcularını çalıştırmak için de deneyimli hoca Tolga Şanbay’la el sıkıştı.

Profesyonel şartlar hazırlandı

BB Erzurumspor Futbol Akademisi sorumlusu Yasin Deniz Palandöken’e yaptığı değerlendirmede, ciddi ve kaliteli bir eğitim sistemi kurduklarını anlatırken, Atatürk Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile geniş kapsamlı protokoller imzaladıklarını ifade etti. Deniz, bu akademide olacak çocuklarımızın okul eğitimlerinin de asla olumsuz etkilenmemesi için başta İngilizce hocaları olmak
üzere ek dersler ve ilave eğitim olacağının altını çizdi.

Etiketler : şener
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.