ERZURUM Haber Girişi : 29 Ağustos 2017 13:18

Erzurum GHSİM 500 kişi ile Malazgirt'teydi

Erzurum GHSİM 500 kişi ile Malazgirt'teydi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen 1071 Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü kutlamalarına Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 500 kişilik rekor katılımla Malazgirt'e gitti.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli, antrenörleri ile Gençlik Merkezleri Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü kutlamalarına katılarak, rekor sayıdaki katılımı ile alkış aldı.
1071'de Sultan Alparslan ve ordusu tarafın gerçekleştirilen Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü 10 binlerin katılımı ile kutlandı.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen Malazgirt Zaferi'nin 946. yıldönümü kutlamalarına Erzurum GHSİM 500 kişi ile katıldı. İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'nde katıldığı kutlamalara damga vuran Erzurum GHSİM herkesin takdirini kazandı.
Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü etkinliklerine 81 ilden katılım olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum'un 500 kişilik ekiple temsil ettiklerini söyledi.
Taşkesenligil, tarihte önemli bir yere sahip olan Malazgirt Zaferinin yıl dönümde Malazgirt'te olmaktan büyük bir onur duyduklarını belirterek, "Bu topraklarda Sultan Alparslan ve Ordusu'nun elde ettiği zaferin yıl dönümünde GHSİM olarak burada bulunduk. Gençlerimiz, gençlik liderlerimiz, gençlik merkezleri üyelerimiz, antrenörlerimiz ve personelimiz Malazgirt'teki o manevi havayı soluma şansı yakaladık. Bizlere bu toprakları armağan eden Kahraman ecdadımızı rahmet ve şükranla anıyoruz" şeklinde konuştu.
Malazgirt'teki kutlamalara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Gençlik Merkezleri Müdürleri de iştirak etti.
Etiketler : malazgirt
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.