ASAYİŞ Haber Girişi : 28 Şubat 2024 09:02

Erzurum’da tefeci operasyonu

Erzurum’da tefeci operasyonu
Erzurum’da polis ekiplerince tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi yakalandı.

Pasinler Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince 5 ay süren fiziki ve teknik takip sonucu Pasinler ilçesinde 8 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda 10 ayrı adreste yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 34 adet 9.19 mm çapında fişek, 3 adet dolu senet, 22 adet boş senet, 1 adet isim ve alacak bilgilerinin bulunduğu defter sayfası ve 6136 SKM suçu kapsamına giren 1 adet muşta ile 1 adet bıçak ele geçirildi.

8 şüpheli şahıstan 6'sı yakalanırken, 1 şahsın başka bir suçtan cezaevinde olduğu, firari olan 1 şahsın da yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettiği kaydedildi.

Erzurum Valiliği tarafından yapılan açıklamada da; Erzurum’da tefecilik suçuna yönelik KOM Şube Müdürlüğünce yürütülen planlı ve projeli dosya kapsamında; Pasinler ilçesinde yapılan eş zamanlı operasyonlar neticesinde; Tefecilik ve kasten yaralama suç kaydı bulunan Ş.A. (30), kasten yaralama suç kaydı bulunan S.A. (28), kasten yaralama suç kaydı bulunan S.A. (22), S.A. (29) ve N.K. (47) yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldığı ifade edildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.