ERZURUM Haber Girişi : 12 Haziran 2020 16:08

Erzurum’da son vak'a sayısı kaç?

Erzurum’da son vak'a sayısı kaç?
Erzurum’da son vak'a sayısı kaç?

Bugün öğleden önce, eğitimci ve Anadolu Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu’nun sözcüsü değerli arkadaşım Yavuz Demir ve yine aynı platformun gönüllü neferlerinden biri olan iş insanı Recep Korkmaz’la birlikte Vali Okay Memiş’i ziyarete gitmiştik.

Genç kardeşlerim sağolsunlar, bendenizi layık bulup, Anadolu Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu’nun onursal başkanı yaptıkları için bu şehre, bu ülkeye ve bu ülkenin insanlarına hizmet eden kişilere plaket takdiminde aralarında olmamı istiyorlar.

Vali Bey’i ziyaretimiz de işte bu fasıldandı.

Her misafirine olduğu gibi Vali Bey, yine nazik ve güler yüzlüydü.

Sohbetimiz sırasında Vali Okay Memiş’ten çok güzel bir haber duyduk.

Geçtiğimiz günlerde, çeşitli ihmal ve sorumsuzluk yüzünden tırmanışa geçen Korona virüs vak'a sayısı, son bir iki günden beri yine düşüşe geçmiş, sayı elliye kadar gerilemiş.

Hakikaten iyi bir haberdi.

Çünkü kısıtlama  kararları kaldırıldıktan sonra, özellikle Doğu ve Güneydoğu’daki kimi illerde vak'a sayısında müthiş bir artış olmuştu, bu da haliyle herkesi tedirgin ediyordu.

Korona virüs’ün tüm dünyayı kırıp geçirdiği şu günlerde Erzurum gibi bir şehir için elli sayısı hiç mi hiç yüksek değil.

Keşke hiç olmasa, arzumuz ümidimiz bu ama bu çaplı bir salgın karşısında Erzurum gibi dört bir yana açık bir şehirde 50 vak’a şükredilecek bir tablo…

Bereket versin ki ölü sayımız da artmamış; 14 insanımızı yitirmiştik, yeni vefat olmamış.

Demek ki, Anadolu Gençlik Zirvesi Eğitim Platformu, Vali Okay Memiş’e hizmetlerinden ötürü şehir adına boşuna boşuna teşekkür etmiyormuş. 

Etiketler : erzurum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.