Erzurum’da niye Sekmen gitsin diyorlar!

FETÖ’cülerin ve PKK’nın en büyük düşmanı kim?

Erzurum’da niye Sekmen gitsin diyorlar!

Ne kadar kirli oyun varsa bi tamamı Sekmen üzerine kurgulanıyor...

Ne yazık ki Sekmen’in füzesavarı yok

İnsanların ne hak yere ölmesinden zerre kadar müteessir olmayan bir bilim adamı, adına istatistik denilen ilmi icat ederek, ölümleri sayılara bölmüştü.

Misal; demişti ki, “Siz bir kişiyi öldürürseniz katil olursunuz, on kişiyi öldürseniz seri katil olursunuz, ama siz yüzlerce kimseyi öldürseniz bu artık bir istatistiktir.”

Tıpkı bugün Gazze’de olduğu gibi…

Batı medyası, öldürülen masum insanların kaçı çocuk kadı kadın kadı yetişkin insan diye canlı yayında saraç yayınlıyor!

Medeni dünya, ölü insan üzerinden yepyeni bir medeniyet bina ediyor!

Bunun adı da, leş kesilen insanlıktır.

Farkındayım; kimi vicdansızlar nezdinde yitip gidin binlerce insan aslında, iç siyasette sabun köpüğü ömründe…

Bu yüzden hangi taraftan kaç bin insan öldürüldü diye soruluyor.

Tamamen ramak, canlı değil yani…

AK Parti’ye veyahut Tayyip Erdoğan’a olan kin ve nefreti yüzünden alttan alta 

Filistinlilerin şehit edilmesine sevinenleri gördük.

Bu savaşta öyle Arap ülkeleri tanıdık ki, kendi namuslarından vaz geçti pis çıkarları uğruna…

İÇ SİYASET

Geçen hafta iki gün boyunca CHP’nin hani şu anlı şanlı kurultayını izledik…

Kemal yenildi, Özür kazandı!

Sizce gerçekten CHP hürriyetine kavuştu mu, yani CHP cumhurun partisi mi?

Keşke evet diyebilseydim; ama cevabım evet değil.

Çünkü CHP, yeni savrulmaların eşiğinde…

Besbelli ki bundan hareketle bir kere daha Meral Akşener,  başka limanlara demir atacak!

31 Mart’ta yerel seçim olacak…

Söyler misiniz kuzum, Kemal gitti de ne değişti.

CHP aynı CHP…

Bu kez seçim kaybeden Bay Kemal değil, eczacı olacak…

Son bir not:

Bütün varlıklarını ve var olma sebeplerini Mehmet Sekmen’in kaybetmesi üzerine bina edenlere söylüyorum.

Dostum yine çuvalladınız yediniz, neyse ki ölmediniz

Siz yüzyılı devirdiniz, acele etmeyin Sekmenli daha nice yıllar göreceksiniz…

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ömer dursun 11 Kasım 2023 12:07

    okuyorum şunu merak ediyorum. sekmen gitsin diyenler fetöcü pkk oluyor bunu neye dayanarak söylüyorsunuz beğ. Ayrıca sekmen gitmesin diyenlerde sizin gibi belediyeden 50 milyon alan basın yayın gazeteciler değil mi. bu sayıştay raporundan alınmış bir miktar. elbette gitmesin diyeceksiniz. Bence sorulması gereken şey su: sekmeni niçin savunuyorsunuz. Halkı savunmak gerekirken belediyeyi savunan gazetecileri de görüyoruz. Sizin adınıza üzüldüm. çok yazık. söyleyecek tek şeyim var okunmaya layık olmayan şeyler yazıyorsunuz. ve ben sizi protesto ediyorum bir daha asla sizi takıp etmeyeceğim.

  • Ömer dursun 10 Kasım 2023 19:05

    Erzurum’un gazetecisi yazı atmış demiş ki belediye 10senede gazetelere 50 trilyon para ödemiş bu para iyi para bana verseler bende sekmen gitmesin derim. Say Hy bey sizde gitmen diyorsunuz ama paradan bahsetmeyin olayı pk a fetöye çekiyorsunuz bu para konusundan niy bahsetmiyor sınuz. Sekmen giderse para kaynağınız kurur derdiniz bu Erzurum umumunda değil. Küçük hesaplar bunlar. Demek fetö pkk öne sürmek bunu maskeler içinmiş. Cesaretin yüreğim arsa yorumu yayınlarsınız Mehmet bey bekliyorum. Aa üen küçük hesap yapmayın derdiniz o ara değil Erzurum olsun.

  • Ahmet yoldız 09 Kasım 2023 00:30

    Mehmet abi azıcık akıl fikir isteyin Allahtan. Bu ne yahu çoluk çocuk işi yapıyorsunuz. Yok fetö yok sekmen yok füze. Yahu siz kendinizi akıllı Erzurum’u aptal mu sanıyorsunuz. Lütfen ciddiyet lütfen saygı . En azından mesleğe saygı duyalım. Fetö pkk düşmanlığından sekmene seçime nasıl geliyorsunuz. Sekmen fetö pkk düşmanlığı için ne yapmış soruyorum size ne becermiş.

  • Alaali 08 Kasım 2023 20:39

    Sekmen gitsin İstanbula burada ziyan olur. Bak sana bir şey söyleyeyim YouTube aç bakbakalim fetoye methiyeler dizen kim birde başkan gazze ne için ne yapmış erzurumdan Filistinimi kurtardi ne yaptı.

  • Başka Şahan 08 Kasım 2023 08:11

    )))): kaliteli söylem hemide ahenkli ve vatan millet Sakarya dan sonra korkutma amaçlı fetö pkk söyleminin gelmesi hoş değil. Bunlarla ne seçim kazanabilirler. Nede birsey sakmen bey giderse hizmet mi biter dersen derim ki ola hani hizmet hizmet nerede sadece yıkım yıkım yıkım başka şey yok. Vurusu vura

  • Kerem Fetih 08 Kasım 2023 00:25

    Şehit,Gazze,vatan,millet,Sakarya ve Mehmet sekmeni Allah başımızdan eksik etmesin minvalinde bir yazı.sekmen giderse Gazze düşer))) hakkaten boş beleş bir yazı

  • Hamit H. 07 Kasım 2023 21:55

    Sayın yazar, Sekmen' i biz istiyoruz fakat o bizi istemiyor galiba. Gazeteci olmanıza rağmen gündemi çok takip edemiyorsunuz zannedersem. Sayın Sekmen IBB adaylığı için birtakım demeclerde bulundu geçtiğimiz günlerde.

  • ömer dursun 07 Kasım 2023 20:01

    Mehmey bey sekmen kararını seçmen verecektir.. sekmen kendini beğeniyorsa buyursun bağımsız aday olarak girsin seçime. bakalım defalarca Türkiye'de 1. seçilen sekmen 3 oy alabilecek mi hep beraber görelim. seçimin adı var kendisi yok. Erzurum için hayırlısı neyse o olsun.

  • Ali er 07 Kasım 2023 13:51

    Fetöcü değilim ama sekmeni istemiyorum. Erzurum’u düşünen sekmeni istemez. Belediye şirketlerinin müdürleri belediye çalışanı ve şirketlerden müdür maaşı alıyorlarsa bu hiç etik değildir hem belediye personeli olup maaş almak hemde müdürlük parası almak yönetim kurulu üyesi maaşı almak uygun değil kim yaparsa yapsın kılıfına ıydurulmuş bir yoldur. Vergiden kaçınma da bir vergi kaçırmaktır kelime oyunlarıyla anca vicdanınızı rahatlatırsınız. Bu şehir bir zamanlar Ersan gemalmazı gördü tek kuruş yolsuzluk usulsüzlük yapılmayan dönemi gördü. Şimdi ki başkan bunu örmek alsa iyi olur. 5 maaş değil 2 maaş almak bile hoş değildirmilyonlarca genç işsiz kahvede oturuyorlarken bu nasıl vicdansızlık aynı yerden maaş almak Osmanlı’böyle yapmadı tuzu satan şeker satmadı komşudan al dedi. Kuruluş Osman yükseliş Osman dizilerde mi kaldı.

  • Güllü Erhan 07 Kasım 2023 12:21

    Sekmen Erzurum’a ne vermiş ve Erzurum’dan ne almış bunun muhasebesini yaparsak daha iyi fikir sahibi oluruz. Aldığı şeyler fazla olduğu için yine aday olmak istediği meydan da. Basit matematik ile bunu anlamak zor değil. Asıl sekmeni niye siz övüyorsunuz bunu da anlamak zor değil. Öncelik bence Erzurum çıkarına verilmeli. Ne raylı sistem yapıldı ne stat yapıldı nede kaliteli ucuz bir su şehre verilebildi. Aylık su faturası 400 geliyor üstelik içmiyoruz bile. Bu paralar nereye gidiyor.

  • halis demir. 06 Kasım 2023 17:07

    sayın yazar objektif olmak siyasete bulaşmamak gazeteci olmak dik durmak omurgalı olmak varken bu yazılar bunlara zarar veriyor. Tabi siz bilirsiniz ama bence gerçekten çok hoş değil. fetöyü pkk yı öne sürüp insanlara algı yapmak oy avı yapmak çirkin.İşinizine bakın. güzel haber yazın. belediyenin uslusüzlükleri arşa çıkmıi bunlardan haber verin.

  • halis demir. 06 Kasım 2023 16:51

    şimdi herşeyi fetöye bağlayarak işten sıyrılmak çok kolay. hani bir hırsız yakalanmış ben fötecünün evini soydum ben suçlu değilim demişti ceza almamak için. bu ülkede fetö yü kullanarak seçim kazanmak isteyen uyanıklar şimdide buna mı başladılar. Fetöcü adamın abisi milletvekili fetö bankasında genel müdür olana adamı spk başkanı ettiniz. bunları kim atıyor. siz akıllı biz aptalız öylemi. Bu şehirde başkan ve akrabaları hodri meydan kaç yerden maaş alıyorsunuz açıklayın belediyede kim kaç yerden maaş alıyor hodri meydan. bunları söylemeyip fetöyü kullanıp yine başkan olmayı planlayanlara diyor ki hodri meydan maaşlarımızı açıklayalım. buyrun işte meydan. erzurumda araç sürecek yol yok. ssk rant tesissileri önünden araçla geçerken içimiz dışımıza çıkıyor bir yalan asfalt atın. mng önüne attığınız asfalt 3 gün dayanmadı yalancı sahteci asfalt atıldı 2 gün dayanmadı. böyle sahte yalan dılan asfalt tüm dünyada görülmemişitr. istanbuldan geldiniz adam gibi hizmet edecekseniz edin yoksa geldiniz yere gidin. bu şehri sbitirmeye hakkınız yok. Allah bir daha size nasip etmesin. Amin. Tüm şehitlerin ruhu evliyaların hürmetine Allaha size nasip etmesin. amin.