Erdoğan yine kimyalarını bozdu

Peki şimdi felaket tellalları hangi davulu çalacak?

Elektrik fiyat tarifesi yeniden düzenleniyor, iş dünyasına düşük faizli uzun vadeli krediler veriliyor, üretim ve ihracat teşvik ediliyor, tarımda hatırı sayılır düzenlemeler yapılıyor ve gıdada KDV yüzde 1’e düşüyor…

Hayat pahalığını ve yapılan orantısız zamları istismar ederek adeta Türkiye’yi yangın yerine çevirmeye çalışanlara inat hükümet, attığı radikal adımlarla yediden yetmişe herkesin soluk alacağı kararlar aldı ve çok seri biçimde bu kararları hayata geçirmeye başladı.

ZAMLAR HERKESİ EZDİ GEÇTİ

Hiç kuşku yok ki, başta elektrik ve doğalgaz olmak üzere A’dan Z’ye hemen her şeyin fiyatı vatandaşın canını yaktı ve belini iki büklüm etti. Ancak dün olduğu gibi bugün de ne Başkan Erdoğan ne de ilgili bakanlıklar yaşanan sorunlara kayıtsız kalmadı, üç maymunu oynamadı. Bilakis vatandaşın altında ezildiği o yükü kaldırmak için birbirinden etkili kararlar aldı.

HÜKÜMETTEN SOMUT ADIMLAR

Ben merak ediyorum, bu kararlardan sonra, “Tayyip gitsin de Türkiye de batarsa batsın" anlayışındaki düşmanca o tavrın sahipleri, şimdi hangi felaket çığırtkanlığında bulunup, bu kez boyunlarına başkaları tarafından asılan yangın davullarını nasıl çalacaklar! Gerçi onlara bahane mi yok! Bu ülke güllük gülistanlık olsa ve dahi Fırat’ın kenarında kurtla kuzu birlikte otlasa yine diyecek bir şey bulacaklar ve hiçbir şey bulamasalar bile eskiye dönüp gordan ölü çıkarmaya çalışacaklar.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.