SİYASET Haber Girişi : 13 Şubat 2015 13:13

Erdal Tanas Karagöl'den Palandöken'e ziyaret

Erdal Tanas Karagöl'den  Palandöken'e ziyaret
AK Parti'nin milletvekili aday adaylarından Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi ve SETA Vakfı Ekonomi Direktörü Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, seçim çalışmalarına başladı.
AK Parti'nin milletvekili aday adaylarından Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi ve SETA Vakfı Ekonomi Direktörü Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, seçim çalışmalarına başladı. Karagöl, Palandöken'i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Seçim çalışmalarına start veren Karagöl, "Erzurum konumuyla ilerleyen zamanlarda yatırım cennetine dönüşebilecek bir il. Bugün yapılan çalışmalarda TANAP başta olmak üzere, Konaklı ve Palandöken gibi yatırım ve yatırımcı bekleyen değerli yerlere sahibiz. Yeni Türkiye'nin inşa sürecine akademik birikimim ve tecrübemle katkı sağlamak istiyorum. Bu sürecin aktörü olan AK Parti'den Erzurum milletvekili aday adayıyım. Doğup büyüdüğüm şehrime ve ülkeme hizmet etmek için bu yola çıktım. Tüm Ak Parti teşkilatlarından ve değerli hemşerilerimizden destek bekliyorum" diye konuştu. 

Etiketler : erdal
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.