GÜNDEM Haber Girişi : 15 Ekim 2017 23:17

Er ya da geç adalet YÂRİNİ BULUYOR

Er ya da geç adalet YÂRİNİ BULUYOR
Özellikle 15 Temmuz Darbe Girişimi'nden sonra bu kapsamda ince eleyip sık dokuyan mahkemeler geç de olsa suçsuzu suçludan ayırt etmeye devam ediyor.

15 Temmuz 2016'da hain kalkışmaya girişen FETÖ örgütüne mensup olan ve bu kirli oyunun içinde bulunan sanıklar tutuklanarak cezaevlerine atılmıştı. Suçsuz olanlar çıktıkları mahkemede aklanarak özgürlüklerine kavuşmaya devam ediyor. İşte bunlardan biri de Yarbay Ramazan Kayacı.

Erzurum 3'cü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada mahkeme heyeti tarafından tutuklu sanıklardan 109'uncu Topçu Alayı 1'inci Topçu Tabur Komutanı Yarbay Ramazan Kayacı, yurt dışına çıkma yasağı konularak tahliye edildi.

30 Eylülde İl Danışma Toplantısı ve bir alışveriş merkezinin açılışı için Erzurum'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ağaca çıkarak sesini duyuran tutuklu Yarbay Kayacı'nın eşi Nazife Kayacı'yı yanına çağırarak kısa bir süre sohbet etmiş ve Kayacı'nın çocuğuna oyuncak vermişti.

Eşinin tahliye edilmesinin sevincini yaşayan Nazife Kayacı, "15 aydır bu terör örgütüyle uzaktan yakından bir ilgimiz olmadığının mücadelesini veriyoruz. Adalete ve devlet büyüklerine inancımızı hiç kaybetmedik. Baştan beri bizim vicdanımız tutuklu olmadı, asla ihanet etmemiştik," dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.