ERZURUM Haber Girişi : 05 Haziran 2017 03:20

En lezzetli iftar KOLCUOĞLU'NDA

En lezzetli iftar KOLCUOĞLU'NDA
Erzurum'da kebap deyince ilk akla gelen adreslerden olan Adanalı Hasan Kolcuoğlu Restoran iftar davetlerinin de vazgeçilmezi oldu. Özellikle ailelerin büyük ilgi gösterdiği mekân daha ilk haftasında her akşam iftarda büyük bir yoğunluk yaşıyor.
Ramazan'ın manevi havasını iliklerimize kadar hissettiğiniz Erzurum'da iftarınızı şık ve leziz bir mekân da taçlandırmak isterseniz Kolcuoğlu Restoran aradığınız ortamı size fazlasıyla sağlıyor. Oruç ayının başlangıcıyla birlikte her geçen gün müşteri sayısı artan Kolcuoğlu Restoran Çat Yolu'nda bin 300 metrekarelik alan üzerine kurulu iki katlı geniş ferah mekanı ile huzurlu bir ortamda iftarda Erzurum halkının ilk tercihi oluyor. 





Zengin menülü mutfağıyla çok sayıda müdavimi olan Kolcuoğlu Restoran iftar davetlerine ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Kolcuoğlu menüsü ile hem gözünüze hem de midenize hitap ediyor. Kolcuoğlu Restoran Ramazan boyunca iftar tabağında iftariyelik çeşitleri (tereyağı, reçel, kaşar, beyaz peynir, domates, siyah zeytin yeşil zeytin salata hurma) günün çorbaları (ayran çorbası veya mercimek çorbası) ara sıcaklar (fındık lahmacun fındık kaşarlı pastırmalı humus) ana yemek ( karışık kebap tabağı), tatlılar, sıcak soğuk içeceklere kadar geniş bir iftar menüsü sunuyor.
Doğu Anadolu'nun en büyük restoranı olan Adanalı Hasan Kolcuoğlu toplu iftar yemekleri için, şık VİP salonlarında güler yüzlü çalışanları ve hızlı bir servis  anlayışı  ile müşterilerine hizmet veriyor. 





Hizmetten kaliteden ödün verilmeyen Kolcuoğlu'nda Adanalı ustaların maharetli ellerinde pişirilen kebap çeşitleri iftarda ana menü olarak karışık veriliyor.
Ramazan ayında aileleriyle birlikte farklı bir iftar geçirmek isten vatandaşlarımızı restoranımıza bekliyoruz, diyen İşletme sahibi Ferhat Binici, ''Ayrıca misafirler için veya toplu iftar yemekleri için müşterilerimiz bir gün önceden rezervasyon yapmalı'' diye konuştu. 
Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük restoranımızda  "Geliştirdiğimiz konsept ve servis anlayışıyla Adana'dan Erzurum'a uzanan metrelerce lezzeti, müşterilerimizin damak tadına sunuyoruz. Bunun yanı sıra iftarda menümüz çok zengin restoranımızda aileler yemeklerini yerken çocuk oyun alanlarımızda çocuklar hem eğlenecek hem de iftar edecek. Ayrıca VİP ve toplantı salonlarımızda toplu iftar yemeklerinden, 150 araçlık otoparkımızda ücretsiz araç yıkamaya kadar müşterilerimize hizmet veriyoruz'' dedi.





Kalite ve hizmetten 
ödün vermeden BÜYÜYORUZ..
Erzurum Kolcuoğlu İşletme sahibi Ferhat Binici, ''Transtur Firması olarak müşteri memnuniyetini ilke edinip kalite ve hizmetten ödün vermeden Türkiye genelinde büyümeyi hedefliyoruz. Müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine İstanbul şubelerine ek olarak Erzurum şehir merkezinde ikinci şubemiz MNG AVM'de açılacak''
Transtur olarak Erzurum'da başlattığımız hizmet ağımız hızla Türkiye'de yayılmaya başladı.
Karadeniz'de Ordu ilinde Kolcuoğlu şubemiz iki ay önce açıldı. Kısa zamanda Ordu halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan işletmemiz, Karadeniz'de 2. Şube olarak Samsun'da açılacak.
 Eskişehir'de Üniversite Bulvarında açılacak, Kolcuoğlu şubemizin ardından Ağustos sonunda Erzurum MNG AVM'de geleneksel Türk Akdeniz mutfağının en iyi örneklerinin sergileneceği konsept restoranımız açılacaktır.  Yeni Füzyon restoranımızda Adananın en iyi ustalarından kebapları,  Adana, Antep ve Urfa usulü lahmacunu, Diyarbakır usulü ciğeri, Antep'in Katmerini ve Anavarza'nın o güzelim sağlıklı; lezzeti büyük kalorisi küçük meze örneklerini  müşterilerimiz tadabilecek'' dedi.





Erzurum MNG AVM ardından 
Bursa ve İzmir şubelerimiz açılacak
Şube sayımızın artışı ile beraber artan et ihtiyacımızı karşılamak ve bölgemize katma değer sağlamak, istihdamı artırmak ve yerel üreticileri desteklemek amacıyla bu yıl içinde modern bir besi çiftliğimiz faaliyete geçecek diğer şubelerimizin et ihtiyacı da Erzurum'dan karşılanacak.
Ferhat Binici, ''Transtur olarak nihai hedefimiz geleneksel Türk Akdeniz mutfağını Erzurum'un yüksek platolarında yetişen et ile harmanlamak ve Erzurum'da buna yönelik modern ve büyük besi tesisleri kurmak ve hammadde ihtiyacımızın tamamını Erzurumlu üreticiden sağlamak'' diye konuştu.

Etiketler : iftar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.