EKONOMİ Haber Girişi : 02 Şubat 2011 16:17

En Centilmen Takım Tortum Müftülük Spor Oldu

En Centilmen Takım Tortum Müftülük Spor Oldu

Tortum Kaymakamlığı tarafından 9 Kasımda başlayan kaymakamlık futbol turnuvası tamamlandı.

    19 takımın katıldığı turnuvada müftülük takımımız Aksu, Demirciler, Taşbaşı ve Şenyurt takımlarının içinde bulunduğu zorlu bir grupta mücadele etti. Turnuva sonunda Demirciler köyü Şampiyon olurken Aksu Köyü ikinci, Çamlıca Spor üçüncü oldu.  İmamlardan oluşan Müftülük takımımız ise turnuvada grubunu üçüncü sırada tamamlarken turnuvanın en centilmen takım seçildi.

    Tortum Kaymakamlığı futbol turnuvasında turnuvanın en centilmen takımı seçilen müftülük sporu ilçe müftümüz Sayın Celal BÜYÜK makamında kabul etti ve kendilerini tebrik etti. Kabulde Sayın müftümüz: “ İlçemizin birlik-beraberliğine ve kardeşliğine önemli katkılar sağladığını düşündüğümüz bu sosyal içerikli bir organizasyonun içinde bulunduğunuzdan dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Nezafet, zerafet ve nezaket dininin temsilcileri olan sizler turnuva boyunca bunu en güzel şekilde ortaya koydunuz. Din görevlilerinin sosyal içerikli mubah olan her tür organizasyonda olabileceğini gösterdiniz” dedi.  Sayın müftümüz ayrıca böyle bir oraganizasyonu tertip ettiğinden dolayı ilçe Kaymakamımız sayın Yılmaz KURT beye de şükranlarını ifade etti.

    Turnuva sonrası birinci takıma1250, ikinci takıma 1000, üçüncü ve centilmen takıma 750TL ödül verildi. Final maçı sonrası düzenlenen törene katılan Tortum Kaymakamı Yılmaz KURT; turnuva boyunca çok güzel maçlar oynandığını belirterek katılan bütün takımlara ve maçları takip eden seyircilere teşekkür etti.

    Turnuvaya katılan bütün takımlara Kaymakamlık tarafından teşekkür belgesi verildi.