ERZURUM Haber Girişi : 30 Ocak 2016 10:36

EMITT 2016'da Erzurum ilgisi

EMITT 2016'da Erzurum ilgisi
Dünya'nın en büyük beşinci turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Erzurum standına yoğun ilgi gösteriliyor.
Dünya'nın en büyük beşinci turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Erzurum standına yoğun ilgi gösteriliyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in şehrin tanıtımı için özel itina gösterdiği EMITT 2016'da yer alan Erzurum standında serhat şehri tanıtılıyor. 
Kayak, kış ve turizm konseptli stantı ziyaret edenler Erzurum'un tanıtım görsel ve materyallerine bakarak kent hakkında bilgi sahibi oluyor. 20 yıldır sektöre yeni iş ve işbirliği fırsatları sunan turizm zirvesine bu yıl 71 ülkeden katılımcı kurum, kuruluş, özel sektör ve iş dünyasının temsilcileri iştirak ediyor. İstanbul TÜYAP Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Aziziye ve Uzundere Belediyeleri ile Palandöken Kayak Merkezi'ndeki otellerin yer aldığı EMITT 2016'daki Erzurum standında Palandöken, Konaklı ve Kandilli ile kış sporları merkezleri ziyaretçilere anlatılıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "EMITT 2016 gibi sektöründe lider olan uluslararası organizasyonlarda Erzurum'un tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Fuarın ikinci gününde de şehrimizin turizm figür ve materyallerini katılımcılara aktarıyoruz. Dünya'nın en büyük beşinci turizm fuarında Erzurum'un bütün yönlerini, tarihi ve turistik özelliklerini anlatıyoruz" dedi.
Etiketler : fuar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.