ERZURUM Haber Girişi : 28 Aralık 2016 01:18

Emeklilere ev müjdesi

Emeklilere ev müjdesi
Erzurum Emekliler Derneği Başkan Yardımcısı Necdet Seven, emeklilere yönelik yapılan faaliyetleri anlattığı açıklamasında, Erzurumlu emeklilere TOKİ'den ev müjdesi verdi.
Erzurum Emekliler Derneği Başkan Yardımcısı Necdet Seven, emeklilere yönelik yapılan faaliyetleri anlattığı açıklamasında, Erzurumlu emeklilere TOKİ'den ev müjdesi verdi. Seven, ''TOKİ ile iş birliği içerisinde başlattığımız 15 bin konut projesi önümüzdeki beş yıl içerisinde bitmiş olacak. Kura çekimi ise 2017 sonbaharında gerçekleşecek,'' dedi.
Erzurum Emekliler Derneği ve TOKİ işbirliği sonucu başlatılan emeklilere yönelik konut projesi, Hasanibasri ve Yıldızkent arazilerinde atılan temellerle start almış oldu. Şehitler ve Dadaşkent projelerinin de 2017 yılında başlatılacağının müjdesini veren Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkan Yardımcısı Necdet Seven, projenin beş yıl içerisinde biteceğini ve gelecek sonbaharda kura çekiminin yapılacağını söyledi. 
Emeklilere yönelik yaptıkları diğer faaliyetlerden de bahseden Seven, Aras Elektrikle yapmış oldukları derneğe üye emeklilere yönelik yüzde 12 indirim anlaşmasının başvurularının bu hafta sonuna kadar biteceğini hatırlattı. Başkan Yardımcısı Seven, " Emeklimiz kiracı olsa dahi ek sözleşme yapıldığı için anlaşma parayı ödeyen adına yapılıyor indirim ona özel olduğundan o kişi o evden çıktıktan sonra ödeme eski haline dönüyor," diye konuştu. 
Faaliyetlerin bunlarla sınırlı kalmadığını belirten Başkan Yardımcısı Necdet Seven, Erzurum Emekliler Derneği'ne üye olanların çeşitli indirimlerden yararlanabileceği diğer yerleri ise şöyle sıraladı: "Dadaş Turizm, Özel Buhara Hastanesi, Netgör Göz Merkezi, Si-Ser İşitme Merkezi, Saklıbahçe Düğün Salonu, Yıldız Optik." Son olarak üyelik şartları ile ilgili konuşan Seven, üye olacak vatandaşlardan yıllık yalnızca 24 TL alındığını, üye olmak için ilk emekli maaşı yatan vatandaşların sistemde göründükten sonra kimliğiyle gelerek üyeliğini yaptırabileceklerini söyledi.


Etiketler : emekli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.