ERZURUM Haber Girişi : 19 Şubat 2015 09:19

Elini kolunu sallayan makama giriyor

Elini kolunu sallayan makama giriyor
Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan'a makamında yapılan silahlı saldırı kamu kurumlarındaki güvenlik açığını gündeme getirdi.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan'a makamında yapılan silahlı saldırı kamu kurumlarındaki güvenlik açığını gündeme getirdi. Belediyeler başta olmak üzere kurumların bir çoğunda ziyaretçilerin hiçbir kontrolden geçmeden elini kolunu sallayarak istediği makama girdiği gözlendi.
 AZİZİYE Belediyesi'nde Başkan Muhammet Cevdet Orhan'a makamında yapılan silahlı saldırı başta belediyeler olmak üzere tüm kurumlardaki güvenlik açığını bir kez daha gündeme getirdi. Gerek belediye başkanlarını gerekse kurum müdürlerini ziyarete giden kişilerin hiçbir kontrolden geçmeden çok rahat bir şekilde kurumlara girebildiği gözlendi. Bazı kurumlarda bulunan X-Ray cihazlarının da arızalı olduğu için işlevini yapamadığı gelen bilgiler arasında.
 ERZURUM'DA en sıkı tedbirlerin alındığı kurumların başında Emniyet, Adliye ve bu yıl güvenlik tedbirlerinin artırıldığı Büyükşehir Belediyesi geliyor. Bir çok kurumda üst ve çanta araması yapıp başta silah olmak üzere, bıçak gibi kesici aletlerin kurumlara sokulmaması için görevlendirilen güvenlikçilerin ise güvenlik dışında diğer bir çok işte çalıştırıldığı biliniyor. Güvenlik yetersizliğinden çalışan kurum içi personellerinin de rahatsız olduğu  öğrenildi.
Etiketler : güvenlik
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.