GÜNDEM Haber Girişi : 05 Aralık 2014 22:56

Ekonomik gelişmeler masaya yatırıldı

Ekonomik gelişmeler masaya yatırıldı

AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş’un başkanlığında “81 İlin Ekonomi İşleri Başkanlarıyla Erzurum’da Değerlendirme Toplantısı“ düzenlendi. Palandöken’de bulunan Xanadu Snow White Otelinde düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, AK Parti Erzurum milletvekilleri, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, belediye başkanları ve parti yöneticileri katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, toplantıda Türkiye’de ve Dünyada ekonomik gelişmeler, Yeni Ekonomik Dönüşüm Paketi, Dünyada ve Türkiye’de ekonomik beklentiler ve gelecek öngörüsü, bölgesel sorunlar gibi konular üzerinde çalışmalar ve sunumlar yapılacağını belirtti.

Türkiye’nin umudunu yitirdiği bir dönemde Adalet Ve Kalkınma Partisi’nin iktidarı devraldığını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş,”Çok farklı sorunlar, sıkıntılar, badireler atlatarak buralara geldik. Yıldız ismi kalmadı ki bir darbe girişimine verilmesin. Ayışığı’ndan Yakamoz’una kadar, Balyoz’una kadar başka vermediğimiz gök cismi ismi kalmadı. Bunlar hep darbe girişimiydi, konuşuldu, yansıdı. Bir kısmı yargıya taşındı, bir kısmının yargı süreci devam ediyor. Birtakım badirelerle bu hükümet uğraşmak zorunda kaldı. Bunların hepsinde millet iradesi sağlam çıktı, güçlü çıktı. 367 olayını hepiniz çok iyi hatırlıyorsunuz. O gün yaşadığımız sıkıntılar ve ondan sonra halkın direkt olarak cumhurbaşkanını seçmesini halk oylamasına götürmemizle beraber yaptığımız düzenlemenin bugün Türkiye neticesini yaşıyor”dedi.