GÜNDEM Haber Girişi : 14 Kasım 2017 12:53

Eğitim-Bir-Sen Kadınlar komisyonundan anlamlı ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Kadınlar komisyonundan anlamlı ziyaret
Ziyaret esnasında duygulu anlar yaşandı. Komisyon Başkanı Hatice Bayındır, şehit annelerine bir anne olarak acılarını yüreklerinde taşıdıklarını ifade etti.
Eğitim-Bir-Sen 2 nolu Kadınlar Komisyonu 15 Temmuz'da Fetö Terör Örgütü tarafından girişilen işgal ve kalkışmaya karşı kahramanca mücadele vererek şehit düşen Polis Murat Ellik ve PKK terör Örgütü tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Adem Gezer'in ailelerini ziyaret ettiler. 
Ziyaret esnasında duygulu anlar yaşandı. Komisyon Başkanı Hatice Bayındır, şehit annelerine bir anne olarak acılarını yüreklerinde taşıdıklarını ifade etti. Şehitlerin 80 milyonun şehidi olduğunu böyle kahraman evlatlar dünyaya getirmiş olmalarından dolayı da kendileriyle gurur duyduklarını söyledi.
Bayındır, inancımızda Şehitliğin çok üstün bir değer olduğunu, Allahın bu mükâfatı herkese nasip etmediğini dile getirerek, böyle evlatlalar var oldukça ülkemizin birliğini, dirliğini kimsenin bozmayacağını ve huzurumuzu kaçırmaya hiç kimsenin güç yetiremeyeceğini ifade etti. Bayındır; "Bugün rahat nefes alabiliyorsak ve evimizde ailemizle birlikte huzurla çorbalarımızı içebiliyorsak bunun mimarlarının Kahraman evlatlarımızın olduğunun bilinmesi gerekir" dedi.
Şehit anneleri de Eğitim-Bir-Sen kadın komisyonuna teşekkür ederek, "Acımız büyük katlanması zor. Ancak sizler gibi dostların olması bu acılarımızı dindiriyor. Allah bizleri dostsuz bırakmasın Düşmanlarımızı da açtıkları çukurlarda boğsun" diyerek nazik davranışlarından dolayı komisyon üyelerine teşekkür ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.