ERZURUM Haber Girişi : 29 Ocak 2017 23:55

Düzgün'den izdiham yaratan açılış: 12. Şube açıldı

Düzgün'den izdiham yaratan açılış: 12. Şube açıldı
Düzgün Marketler Zinciri'nin Yıldızkent'te hizmete sunduğu yeni mağazasının açılışında izdiham yaşandı.
Açılışa, Ak Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın yanı sıra Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Erzurum Büyükşehir Belediye Özel Kalem Müdürü Hasan Şahin, Erzurum İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ve Organize Sanayi Bölge Başkanı Zafer Ergüney de katıldı.
Yıldızkent'te 12'nci mağazasının açılışını gerçekleştiren Erzurum'un önde gelen yerel ve perakende markası Düzgün Market, şehrin istihdam oranlarını artırmaya devam ediyor. 
Açılışı Cuma günü gerçekleştirilen yeni mağazaya, tüketicilerin ilgisi yoğun oldu. İzdiham yaşanan açılışa, Ak Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın yanı sıra Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Erzurum Büyükşehir Belediye Özel Kalem Müdürü Hasan Şahin, Erzurum İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ve Organize Sanayi Bölge Başkanı Zafer Ergüney de katıldı. Açılışa katılan isimlerin konuşmalarının ardından İl Müftüsü Sula'nın yaptığı dua sonrası kurdele kesilerek yeni mağaza hizmete başlatıldı. Kurdele kesim töreninin bitmesinin ardından Düzgün Market Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, gelenlere mağazayı gezdirerek market zincirleri hakkında çeşitli bilgiler verdi. Çocukların da unutulmadığı açılışta, palyaçolar gelen miniklerin yüzlerini boyayarak keyifli vakit geçirmelerini sağladı. Sebze, meyve, şarküteri, taze ve kuru gıdalar, temizlik, kişisel bakım, bay, bayan ve çocuk giyim, oto aksesuar ve zücaciye reyonlarıyla sektörel gelişmeler ışığında, kendisini sürekli yenileyen kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştıran Düzgün Market, 12'nci mağazasıyla da Erzurum'a ve Erzurumluya hizmet vermeye hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor.
Palandöken Haber Merkezi

Etiketler : düzgün
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.