GÜNCEL Haber Girişi : 26 Mayıs 2017 20:47

"Düzgün büyüme" devam ediyor

"Bir gün değil her gün Düzgün" sloganıyla yıllardır yoluna emin adımlarla devam eden Düzgün Marketler Grubu 13.şubesini Hilal Kent'te hizmete açtı.
Ramazan KARATAŞ

"Bir gün değil her gün Düzgün" sloganıyla yıllardır yoluna emin adımlarla devam eden Düzgün Marketler Grubu 13.şubesini Hilal Kent'te hizmete açtı.

 

Düzgün Marketler Gurubu, Yenişehir, Yıldızkent, Kayakyolu, Çaykara Caddesi, Atatürk Üniversitesi ,Şükrüpaşa, Bölge Hastanesi Şubeleri'nin   ardından 13'ncü şubesini Hilal Kent'te hizmete soktu. Yeni konsepti ile göz kamaştıran Düzgün Hilalkent Şubesi gıdanın yanı sıra giyime yönelikte hizmet verecek. Ayrıca market çocuk alanları ve kafeteryalarıyla da müşterilerine rahat bir alışveriş imkanı sunuyor.

 

Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Tortum Belediye Başkanı  Hasan Çakmak , Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, ESOB Başkanı Rasim Fırat, ETB Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, , Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat,  STK Başkanları çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.


"Büyümeye, Erzurum halkına hizmet etmeye devam edeceğiz.."

Yoğun katılımın yaşandığı açılış töreninde konuşan Düzgün  Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı  İskender Düzgün, 13'ncü şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Büyümeye, Erzurum halkına hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

İskender Düzgün, Hilalkent   sürekli  değişen , gelişen  ve bununla birlikte büyüyen bir bölge  "Belediye Başkanlarımız Hilal Kent'e  önemli yatırımlar yapıyor. Biz de bu bölgeye yapılan yatırımlara bir katkımız olsun istedik. Bu bölgedeki yaşamı hareketlendirmek için en büyük marketlerimizden birini buraya açtık. Yakında Hilalkent'in daha da çok hareketleneceğini düşünüyorum, diye konuştu."

İskender  Düzgün konuşmasının sonunda  TFF 1.Lige yükselen  BB. Erzurumspor'u tebrik etti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen  açılış öncesi konuşmasında, Erzurum'un önemli bir değişim geçirdiğini belirtti. Sanayi ve Hilalkent'i topyekün bir kalkınma hamlesi içerisine aldıklarını ifade eden Sekmen, "Erzurum Türkiye'nin en önemli illeri arasında. Bunu daha da ileriye götürmek için çalışıyoruz. Yatırım yapan herkese minnettarım"diye konuştu.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hilalkent'i cazibe merkezi haline getirebilmek için çalıştıklarını belirterek, Düzgün Marketler Grubu yöneticilerine bu yatırımdan dolayı teşekkür etti.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ise  Düzgün marketler Grubu'nun müşterileri arasında bağımlılık yarattığını belirterek, "Mükemmel hizmet veren bir ekip var. Bu Hilalkent'te de devam edecektir, buna inanıyorum"şeklinde konuştu.


 Düzgün Marketler Grubu şehrin istihdamına katkıyı artırıyor..

Hilal Kent'te 13'ncü şubesinin  açılışını gerçekleştiren Erzurum'un önde gelen yerel ve perakende markası Düzgün Marketler Grubu , şehrin istihdam oranlarını artırmaya devam ediyor.

2 bin metre kare üzerine kurulu iki katlı Düzgün Market Hilal Kent Şubesi'nde 35 yeni personel çalışacak.Yeni açılan şubemiz de  35 arkadaşımızı istihdam ederek Erzurum ekonomisine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen   Ömer Düzgün ise daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek adına, hizmet noktalarımızı her geçen gün daha da arttırıyoruz. Erzurum'daki 13. Şubemizi Hilal Kent'te  açarak müşterilerimizin hizmetine sunduk. Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi  sunarız,dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.