GÜNDEM Haber Girişi : 29 Ekim 2017 21:59

Dürüm izdihamı

Dürüm izdihamı
Geçtiğimiz hafta sonu yeni açılan dürümcüde bedava dağıtılan tavuk döner izdihama yol açtı.Soğuk hava ve şiddetli yağmura rağmen bedava dağıtılan dürüm için çoğunluğu gençlerden oluşan vatandaşlar dürümcü önünde kuyruğa girdi.
Geçtiğimiz hafta sonu yeni açılan dürümcüde bedava dağıtılan tavuk döner izdihama yol açtı.Soğuk hava ve şiddetli  yağmura rağmen bedava dağıtılan dürüm için çoğunluğu gençlerden oluşan vatandaşlar dürümcü önünde  kuyruğa girdi.
Erzincan Kapı 'da yeni açılan Lavaş Center dürümcüsünde açılışa özel vatandaşlara bedava tavuk döner dağıtıldı. Bedava tavuk  dönerden almak isteyen vatandaşlar adeta bir birleriyle yarıştı. Açılış nedeni ile ikram edilen bedava tavuk  döner izdihama neden olurken, kuyrukta bekleyen çocuklar ile bayanlar  zor anlar yaşadı.
İşyeri sahibi Ayhan Höyüklüoğlu açılışa özel lavaş tavuk dürüm hazırladıklarını ifade ederek, "Hem tanıtım amaçlı hem de halkımızın lezzetimizi tanıması için bedava tavuk döner dağıtıyoruz" dedi.



Türkiye'de 39 şubelerinin olduğunu 40. Şubelerini Erzurum'a açtıklarını belirten Höyüklüoğlu; 30 kişi istihdam ettiğimiz iki katlı 3 bin üç yüz  metre kare alana sahip Lavaş Center'da  Erzurum gibi doğunun en büyük şehrine hizmet verecek olmanın mutluğunu yaşıyoruz dedi. Ayhan Höyükoğlu tüm Erzurum halkını farkımızı görmeye eşsiz dürüm lezzetimizi atamaya bekliyoruz,diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.