Haber Girişi : 14 Aralık 2016 10:25

Dünyaya referans olmuş bir milletiz...

Dünyaya referans olmuş bir milletiz...
Doğruyu yanlış yerde aramaktan vazgeçmeliyiz. Bizim referansımız batı değil, doğu da değil. Biz asırlarca dünyaya referans olmuş bir milletiz...
Türkiye'yi fazla gözünüzde büyütmeyin, uğruna savaşlar çıkarılan, 100yıl sabırla ince ince dokunarak kurulan küresel sömürü sistemini bozuyoruz, hepsi o kadar...
Denize dökülmesi gereken ne kadar çok düşman, hain ve işbirlikçi var ülkemizde... Herkes terörün bu kadar harlanmasının arkasında yatan nedenin, örgütlerin arkasındaki uluslar arası destek olduğunda hemfikir. Eğitim, silah ve parasal destek olmadan terör örgütlerinin bu kadar uzun süre ayakta kalmaları mümkün değil.
Sömürge olmamızı, köle olmamızı, emir kulu olmamızı, piyon olmamızı istiyorlar! Olmayacak, boyun eğmeyecek, yolumuzdan asla dönmeyeceğiz. "Uzlaşalım gitsin, teslim olalım, başkanlıktan vazgeçilsin" diyenler. Onları 44 canımızın şehit edildiği kanlı saldırı gecesinde gördük. 
İstanbul'da yapılan hain patlamanın amacını, ülkemize yapılan ekonomik, piskolojik, fiili saldırıların arkasındaki taleplere bakalım! 
Suriye'de ÖSO'ya desteği çekmemizi, operasyonu bitirmemizi, 'Kuzey Koridoru' yani ABD-İsrail kuklası ülkeye izin vermemizi istiyorlar. Çözüm Süreci'ne yeniden dönülmesini, HDP-PKK-KCK'lılar ile yeniden masaya oturulmasını, ihanetleri görmezden gelmemizi istiyorlar. Kıbrıs'ta AB ve Yunanistan'ın isteklerini yapmamızı, garantörlükten vazgeçip askeri gücümüzü çekmemizi istiyorlar.
Rusya ve Çin ile yakın ilişkiler kurmamamızı, 53 yıldır beklediğimiz AB kapısına tekrar oturup, talepleri yerine getirmemizi istiyorlar. Kendi belirledikleri ekonomik planları uygulamamızı, IMF ile yeniden çalışmamızı, dolar dışında para birimi tanımamamızı istiyorlar. Güneydoğu'da özerklik oluşturmamızı, PKK ve uzantısı siyasilere alan açarak, kuracakları kukla devlete katılacak bir bölünme istiyorlar.
Milli politika üretmememizi, üretim yapmamamızı, proje geliştirmemizi, tüketim toplumu olarak dışa bağımlı olmamızı istiyorlar.
Bölgede haritaları yeniden çizmek, planlarını tamamlamak için Ortadoğu'da yüzbinleri öldüren katiller, Türkiye'de ki her olayın failidir. Her fırsatta 'Barış-İnsan Hakları' felsefesi yapan Batı; insandan saymadıkları bölge halkının kanı ile emellerinin haritasını çiziyorlar. İnsani değerleri yüzüne makyaj yapmış Batı, makyajın altındaki hayvani yüzü ile terörün daimi hamisidir. 
Bu oyun Türkiye'den bozulacak!..
Etiketler : yıldıray
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.