GÜNDEM Haber Girişi : 20 Haziran 2014 15:17

DR. İLHAMİ FINDIKÇIOĞLU, DOĞDUĞU KÖYE KURAN KURSU YAPTIRDI

DR. İLHAMİ FINDIKÇIOĞLU, DOĞDUĞU KÖYE KURAN KURSU YAPTIRDI

 Erzurum’un Horasan İlçesinde hayırsever iş adamı Dr. İlhami Fındıkçıoğlu’nun kendi köyüne yaptırdığı kız Kur’an kursunun açılışı gerçekleştirildi. 
Horasan İlçesine bağlı Iğırbığır köyündeki Hacı Zübet Kur’an Kursu açılış törenine Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Müftü Yardımcısı Muharrem İmamoğlu, Horasan Kaymakamı Emre Çınar, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydin ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Hacı Zübet Kur’an Kursu açılışında konuşan hayırsever Dr. İlhami Fındıkçı, köyle vatan olmanın mührüdür diyerek sözlerine şöyle devam etti. “ Açılışını yaptığımız Kur’an kursu 800 metre kare kapalı alan üzerine inşa edilmiştir. Yıllar önce doğduğumuz topraklara olan borcumuzu bir nebze olsun ödemek, toprağın üstündekiler ve altındakiler ile yeniden buluşmak, yerel değerlerimizi koruyarak küresel bakışı yakalayabilmek ve kendimizle yeniden buluşabilmek için köyümüze geldik ve böylesine güzel bir açılışı gerçekleştiriyoruz.” dedi.
Konuşmanın ardından, Kur’an kursunun önüne ağaç dikimi yapılarak kursun açılışı yapıldı.