GÜNDEM Haber Girişi : 05 Şubat 2017 23:16

Dosya servisi

Dosya servisi
Adliye'deki çok gizli dosyalar "çubuk tarayıcı" ile örgüte aktarılmış!
FETÖ ile mücadeleye gaz kesmeden devam eden güvenlik güçleri, geçen hafta Erzurum'da FETÖ'nün çok büyük bir oyununu daha deşifre etti. Erzurum Adalet Sarayı'nda zabit kâtibi olarak görev yaparken, kendilerine asli iş olarak FETÖ'ye belge sızdırmayı seçen altı adliye görevlisi tespit edildi. 
Halen gözaltında sorguları devam eden bu FETÖ'cü zabit kâtipleri, "çubuk tarayıcı" diye tabir edilen bir teknik sistemle, adliyedeki çok gizli ve önemli dosyaları birebir kopyalayarak, örgütteki abi ya da ablara ulaştırmış.

ETÜ'ye de sızan FETÖ'cü 
hocalar ile birlikte yurtların 
abi ve ablarına operasyon...

Geçen hafta Erzurum Emniyet Müdürlüğü, adliyedeki zabit kâtiplerine yönelik yaptığı operasyonun dışında, iki önemli operasyona daha imza attı. 
Bu operasyonlardan biri, çeşitli öğrenci yurtlarında FETÖ adına faaliyette bulunan toplam 12 kişilik abi ve abla diye tanımlanan örgüt üyelerine yönelikti. İkincisi ise, birkaç yıl önce kurulmasına rağmen, her yere sızmayı başardıkları gibi Erzurum Teknik Üniversitesi'ne de sızan FETÖ'cüleri kapsıyordu. İkisi yardımcı doçent, biri araştırma görevlisi olan üç akademisyen FETÖ üyesi olmak iddiasıyla gözaltına alındı.

Mariye Çelik
Etiketler : Dosya servisi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.