HABERDE İNSAN Haber Girişi : 25 Kasım 2023 11:02

Doğaseverler öğretmenler için yürüdü

Doğaseverler öğretmenler için yürüdü
Oltulu Doğaseverler grubu ile Erzurum yürüyüş ekibi 24 Kasım Öğretmenler Günü için 20 kilometre yürüyerek Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Oltu Doğasever yürüyüş grubu ile Erzurum yürüyüş grubu Öz Doğa Spor Kulübü ile birlikte Oltu Siyamer ormanlarında Öğretmenler Günü anısına yürüdü. 40 kişilik yürüyüş ekibi topluca Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Erzurum Yürüyüş grubundan Asene Biçer, "Eski bir öğretmen olarak Öğretmenler Günü'nü kutlamak amacı ile bugün Siyamer ormanlarında yürüdük. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü canı gönülden kutluyorum" dedi.

Oltu Doğaseverler yürüyüş ekibinden emekli öğretmen Osman Aslan, "Biz Oltulu Doğaseverler ile Erzurum'dan gelen yürüyüş ekibi ile bugün Öğretmenler Günü için bir yürüyüş düzenledik. Oltu'nun Yayla Çayır köyünden Siyamer ormanlarına doğru yürüdük. Bütün Türkiye'ye yayılmış görev yapan bütün Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz. Bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi.

Oltu Yürüyüş grubundan Karabekir Ortaokulu Öğretmenlerinden Emre Kızıltan ise “Bugün Erzurum'un doğa yürüyüşleri yapan grupla birlikte Oltu köylerinde yapıyoruz. Başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve mesleki büyüklerimiz şehit öğretmenlerimiz için adadık. Tatlı bir hava var, güzel bir hava var. Bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun” dedi.

Erzurum yürüyüş grubundan Ziya Amil de, "Bugün Erzurum yürüyüş grubu Oltu yürüyüş grubu Öz Doğa Spor Kulübü ile birlikte Oltu Siyamer ormanlarında Öğretmenler Günü için yürüyoruz, bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.