GÜNCEL Haber Girişi : 03 Nisan 2011 00:42

Diyanet İşleri BaşkanıProf.Dr.Mehmet GÖRMEZ Açık Deniz de CANLI

Diyanet İşleri BaşkanıProf.Dr.Mehmet GÖRMEZ  Açık Deniz de CANLI

Ülke TV de Sadık Yalsızuçanlar ın sunduğu Açık Deniz in bu haftaki konuğu Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez.

Edebiyatçı-Yazar Sadık Yalsızuçanlar’ın hazırlayıp sunduğu Açık Deniz’e bu hafta Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez konuk oluyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nda canlı olarak ekrana taşıdı. Programda Görmez’le Kutlu Doğum, hadis ve sünnet ışığında küresel sorunlar ele alınıyor.

Ülke TV de Cumartesi akşamları canlı yayınla ekrana gelen, Sadık Yalsızuçanlar ın hazırlayıp sunduğu Açık Deniz programına bu hafta Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez katılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı ndan naklen gerçekleşecek yayında, Prof. Dr. Mehmet Görmez le hadis ve sünnet üst başlığı altında, yaklaşmakta olan Kutlu Doğum, Hz. Peygamber, dinin kaynağı olarak hadis ve sünnet, Diyanet İşleri Başkanlığı nın tematik hadis çalışmalarıyla, İslam ve insanlığın küresel sorunları konuşulacak. Programda İsmail Coşar, merhum İsmail Biçer, merhum Kani Karaca dan Mevlid-i Şerif ve Naatlardan bölümler VTR halinde sununuluyor. Nurullah Genç in Yağmur adlı naatı ile Şeyh Galib in Naat-ı Şerifi de video klip olarak yer alıyor.

Edebiyatçı Yazar Sadık Yalsızuçanlar’ın hazırlayıp sunduğu Açık Deniz’de her hafta yakın geçmişe damgasını vurmuş isimler, yazarlar, şairler, düşünce adamları, siyasetçiler ve kanaat önderleri konuk oluyor.

 VİDEO İÇİN TIKLAYIN