GÜNCEL Haber Girişi : 27 Ekim 2010 10:36

Ditib Peinede Koşu Etkinliği Düzenlendi

Ditib Peinede Koşu Etkinliği Düzenlendi

Ditib Peine Eyüp Sultan Camii tarafından  ‘‘ Sağlıklı Yaşam İçin Haftada Bir Gün Koşalım  ‘‘ etkinliği düzenlendi. Din Görevlisi  Kenan Tunç’un organize ettiği  etkinlik, Peinede yaşayan gençler tarafından büyük ilgi gördü.

İlki  26.10.2010 Salı günü  Peine koşu  alanında gerçekleştirilen programa  pek çok genç katıldı. Boks  Antrenörü Kazım Yılmaz tarafından koşturulan gençler, daha sonra kültür fizik hareketleri yaptılar. Sportif hareketlerin sonunda Ditib Peine Eyüp Sultan Camii Din Görevlisi Kenan Tunç, gençlere  dini konularda  kısa bilgiler verdi.

Kenan Tunç, bu tür faaliyetlerin önemine değinerek artık din hizmetlerini  sadece camide değil, hayatın her alanında vermeye çalışacağız. İşte bu etkinlik bunlardan sadece biridir. Her hafta yapacağımız bu koşu programından sonra çok kısa da olsa bazı konularda sohbet yapıp, ondan sonra dağılacağız.Yani haftada bir gün sağlıklı bir yaşam için spor yaparken, hem eğlenecek, hem öğreneceğiz  ‘‘  dedi.

Gençler bu organizeden son derece memnun oldular.Bu etkinliğin her hafta devam etmesi dileğinde bulunarak böyle bir organizeden dolayı  Din Görevlisi Kenan Tunç  ve  antrenör  Kazım Yılmaz’a  teşekkür ettiler.