GÜNCEL Haber Girişi : 29 Ekim 2010 22:26

Ditib Peinede Bayan Gençlik Kolları Kuruldu

Ditib Peinede Bayan Gençlik Kolları Kuruldu

Ditib Peine Eyüp Sultan camii Din Görevlisi Kenan Tunç’un girişimleriyle Ditib bünyesinde  faaliyet yapacak Erkek Gençlik kolundan sonra şimdi de bayan gençlik kolu kuruldu.

 

Eyüp Sultan camii gençlik lokalinde gerçekleştirilen toplantıda Din Görevlisi  Kenan Tunç, gençliğin ve gençlik kolunun önemi hakkında bir konuşma yaptı. Daha sonra toplantıya katılanlar tarafından bir yönetim listesi ortaya çıkarıldı.Buna göre Ditip Peine Eyüp Sultan Camii  Bayan gençlik kolunun başkanlığına Tuba Saray, yönetim kurulu üyeliklerine  ise Selma Karayol, Hatice Koçoğlu, Funda Özyurt, Ebru Karahan, Songül Bozdoğan, Leyla Ünsal, Gülseren Karahan ve Fatma Temiz  getirildi.

Ditib Peine Bayan Gençlik Bayan gençlik kolu yaptığı ilk toplantıda özellikle genç bayanlara yönelik aktivitelerde bulunmak için çeşitli görüş alışverişinde bulundular. İlk faaliyet olarak Kurban Bayramında bayramlaşma programı düzenleyeceklerini  belirten Ditib  Peine  Bayan Gençlik  Kolu üyeleri, Avrupada Türk İslam kültürünü  yaşamak ve tanıtmak için çok güzel çalışmalar yapacaklarını belirttiler.Din Görevlisi Kenan Tunç, böyle güzel bir görev üstlendiklerinden Ditib Peine Eyüp Sultan Camii Bayan Gençlik kolu üyelerine  teşekkür ederek, kendilerini tebrik etti.i