Haber Girişi : 22 Eylül 2016 07:59

Devletler Anlaşmalı

Devletler Anlaşmalı
ABD halkı dünyadan habersiz ama dünyada aklı iyi kullananlar da orada.Bu nedenle, Türkiye, ABD halkına ulaşacak bir proje geliştirmeli.
Türk Milleti olarak ABD'yi incitmeyelim, küstürmeyelim vs demek gibi bir lüksümüz yok. Doğru tavır almadan olmuyor.
FETÖ darbesinin arkasında olanlar kendilerini demokrasi sevdalısı,Türkiye'yi , diktatörlükle yönetilen bir ülke olarak dünyaya lanse etmenin peşindeler.
Cumhurbaşkanımızı Avrupa ve ABD'de "Diktatör gösterme" çabası Küresel  bir proje.Uzun vadeli hesaplar yapıyorlar.AB ve ABD halklarına algı yönetimi dorukta.
DAEŞ terör örgütünün en büyük tezlerinden bir bu diktatörlerle "Demokrasi mücadelesi" vs ile toplumu kandırıyor asıl emellerini gizliyorlar.
Vietnam savaşaının bitmesi ABD Halkının oradaki gerçekleri medyadan öğrenmesi iledir. Bu nedenle halkın tepkisi frenleyicidir. ABD'de küresel oyun tezgahlayıcılar halkın tepkisinden korkarlar. ABD halkına ulaşacak, gerçekleri anlata bilecek projeler geliştirmemiz şart.ABD Halkı, işinde gücünde, dünyada olup biteni tezgahlayıcıların medyasından öğreniyor.
İsrail'in Mescid-i Aksa altında arkeolojik kazı yapmasının amacı Mescid-i Aksa'yı yıkıp, Süleyman Tapınağını inşaa etmek.İsrail oğulları devletleşmeli, İsrailoğulları itibarlı olmalı, Vaat edilmiş topraklara kavuşmalı, Süleyman Tapınağı inşaa edilmeli. Bunlar gerçekleşirse Hz.İsa yeniden yeryüzüne inecek ve yeryüzüne ebedi barış gelecek inancındalar.
Ortadoğu'yu terör ile tanıştıranlar Siyonist Yahudiler. Terör eylemleri yapanların adresi belli...Osmanlı'dan Avrupa'ya öğrenime giden Ermenileri organize edip 1887'da Hınçak,1990'da Taşnak partisini kurduran el, bugün yine sahada.İslam dünyasında terör üreten, terör örgütü kurup Batı'ya saldıran herhangi bir ülke yok.
Terör örgütleri üzerinden birçok ülke terbiye edilmeye, boyun eğdirilmeye çalışılıyor. Bu ülkelerin başındada Türkiye geliyor. Türkiye'nin terör örgütlerine karşı mücadelesi tarih sayfalarında yerini alacak.Terör giderek her ülkeyi vuruyor, üreten merkezleride vurması an meselesi.
Birilerinin artık terörle bir yere varamayacaklarını anlamaları gerekiyor.Suriye'de terör örgütleri üzerinden vekalet savaşları artık yürütülemez. Devletler gerçekle yüzleşmeli, savaş olmaz, anlaşmalılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.