ERZURUM Haber Girişi : 02 Ağustos 2016 01:32

Devletime zarar veren kim olursa olsun, lanetlemişimdir

Devletime zarar veren kim olursa olsun, lanetlemişimdir
Devletime zarar veren kim olursa olsun, lanetlemişimdir
Palandöken/Cem Bakırcı
Atatürk Üniversitesi'nde Fetullah Gülen'in 'Cemaat Ablası' konumunda olduğu iddia edilen ve çıkarıldığı mahkemece FETÖ/PYD örgüt üyesi suçlaması ile tutuklanan Prof. Dr.  Nesrin Gürsan,"Benim 17 Aralık sonrası, cemaatle olan ilişkim tamamen bitmiştir. Devletime ve milletime zarar veren kim olursa olsun, her ortamda lanetlemişimdir.' itirafında bulundu.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fetullah Gülen soruşturma kapsamında Atatürk Üniversitesi'nde Fetullah Gülen'in 'Cemaat Ablası' konumunda olduğu iddia edilen ve çıkarıldığı mahkemece FETÖ/PYD Örgüt Üyesi suçlaması ile tutuklanan Prof. Dr.  Nesrin Gürsan,"Benim 17 Aralık sonrası, cemaatle olan ilişkim tamamen bitmiştir. Ben kesinlikle Fetullah Gülen Terör Örgütü Üyesi değilim. Devletime ve milletime zarar veren kim olursa olsun, her ortamda lanetlemişimdir.' itirafında bulundu.

FETULLAH GÜLEN'E 
AİT, 'MUHTEREM EFENDİM'  
BAYRAM TEBRİĞİ!
15 Temmuz Darbe Gecesinin ardından Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturma kapsamında gözaltına alınan Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nesrin Gürsan'ın polisin  evinde yapılan aramada Fetullah Terör Örgütü Lideri Fetullah Gülen'e ait  'muhterem efendim' başlıklı bayram tebrik kartları ile Gülen'e ait slayt görüntülere el konuldu.  İşte Prof. Dr. Gürsan'ın , ilk sorgusunun ardından çıkarıldığı Nöbetçi Mahkemede ifade zaptında şu ifadelere yer verdi:

ÜNİVERSİTE'DE 'CEMAAT'İN 
BÜYÜK ABLASI' İDDİASI
Nöbetçi Mahkeme tarafından FETÖ/PYD  tutuklanan Prof. Dr. Nesrin G.'nın  cemaat yapılanması içinde evlendirme programını organize ettiği, Üniversite'nin en üst düzey 'Cemaat Ablası' olarak tanındığını, Fetullah Gülen'e ait slaytlar izlettirdiği, erzak toplama, bağış toplama, bayanların sohbet organizasyonu hazırlayarak baskı kurarak sohbete götürdüğü, Fetullah Gülen'e ait CD ve Kitaplar ele geçirildi.

"17 ARALIK'TAN SONRA, 
CEMAATLE İLİŞKİM KALMADI" !
Prof.Dr. Gürsan, çevresindekilerin Fetullah Gülen yapılanması ile iftira atıldığını iddia ederek,"Benim çalışma hayatım anormal yoğunluktadır. Çocuklarıma dahi yetecek vakit ayıramıyorum. Ben böyle bir örgüt içine girmem söz konusu değildir. Çocuklarımı Aziziye Okullarına verdim. Evlilikle ilgili düşüncem sadece aile ortamında sorulduğunda görüş bildiririm. Kimsenin kalbini bilmiyorum. Benim 17 Aralık sonrası, cemaat ile olan ilişkim tamamen bitmiştir. Çocuğumu okuldan almak istedim fakat etkilenmemesi için alamadık. 
Mahkeme Hakimi'nin 'Sizin Cemaat Ablası olduğunuz' yönündeki soruya ise ,"Cemaatle bağlantım sadece okul düzeyindedir. Öğrenci velisinden öteye gitmemiştir. Ben 17 Aralık'tan sonra ise ilişkim tamamen bitmiştir. Çocuğumun başarısız olması endişesi ile okuldan alamadım. Evde bulunan Fetullah Gülen bayram kartvizitleri ise muhtemelen okulda öğrencilerle birlikte gönderilen bayram tebrik kartıdır."

"DEVLETİME ZARAR VEREN KİM 
OLURSA LANETLEMİŞİMDİR"
Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi olmadığını ifade eden Prof. Dr. Gürsan, "Ben bir tıp doktoru olarak kesinlikle Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi suçlamalarını kabul etmiyorum.  Benim cemaatle tanışmam çocuklarımı okula kayıt ettirmemle başladı. Her zaman için devletime ve milletime zarar veren insanları her ortamda lanetlemişimdir. Geleneksel aile yaşantısına sahibim. Suçsuzum." dedi. 
Prof. Dr. Gürsan,  11 Öğretim Üyesi ile birlikte kuvvetli suç şüphesi bulgusu ile çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından FETÖ/PYD kapsamında tutuklanarak ceza evine konmuştu.


Etiketler : fetö
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.