SPOR Haber Girişi : 03 Nisan 2015 23:01

Dev şölen başladı

Dev şölen başladı
Türkiye Basketbol Federasyonu 12 Dev Adam Projesi kapsamında Kuzey Doğu Grubu Basketbol Şöleni Erzurum'da başladı.
Türkiye Basketbol Federasyonu 12 Dev Adam Projesi kapsamında Kuzey Doğu Grubu Basketbol Şöleni Erzurum'da başladı. 20 ilden 266 sporcunun katıldığı Basketbol Şöleni Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ın hava atışını yaptığı Erzurum ve Erzincan basketbol takımları karşılaşmasıyla start aldı.
Türkiye Basketbol Federasyonu 12 Dev Adam Projesi kapsamında Kuzey Doğu Grubu Basketbol Şöleni Erzurum'da başladı. 
20 ilden 266 sporcunun katıldığı Basketbol şölenine, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu ile İlçe Kaymakamları Ahmet Katırcı, Gürbüz Karakuş, Zafer Öz, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, ilçe müdürleri ve diğer davetliler katıldı.
Şölenin açılış konuşması yapan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, geleceğin basketbolcularını Erzurum'da görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, bu tür organizasyonların daha önceden gezip görme imkanı bulamayanlar için iyi bir fırsat olduğunu belirterek "hele bu il Selçuklu kültür şehri Erzurum ise, sizler için, gezip tanımanız açısından bulunmaz bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Çanakkale'ye gidenler için nasıl ayrı bir güzellik ve fırsat ise, Erzurum'da sizler için ikinci Çanakkale'dir. Bu şehirde bulunan tarihi yerleri ve tabyaları mutlaka gezin, görün. Gittiğinizde de gördünüz bu tarihi yerleri, Erzurum'u mutlaka herkese anlatırsınız " dedi.
Basketbol Şöleni Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ın hava atışını yaptığı Erzurum ve Erzincan basketbol takımları karşılaşmasıyla start aldı.
Öte yandan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Basketbol Şöleni açılış töreninin ardından beraberinde Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu, Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile birlikte, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Tesisler hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü Fuat Taşkesenligil'den bilgi aldı.
Etiketler : spor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.