HABERDE İNSAN Haber Girişi : 26 Şubat 2023 23:26

Depremzedelere kuaförlük hizmeti

Depremzedelere kuaförlük hizmeti
Kahramanmaraş merkezli olan ve çevre illeri de vuran iki büyük depremin ardından Erzurum'a gelen depremzedelere berber ve kuaför hizmeti de veriliyor.

Palandöken Kaymakamlığı, Türkiye Gaziler, Şehit Aileleri Vakfı Erzurum Şube Başkanlığı ve Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Müdürlüğünce depremzede ailelerine kuaför ve berberlik hizmeti verildi.

Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünde ağırlaman depremzede vatandaşların saç ve sakal kesimleri, gönüllü berber ve kuaförler tarafından ücretsiz olarak yapıldı.

Türkiye Gaziler, Şehit Aileleri Vakfı Erzurum Şube Başkanı Rıza Demir, koordineli bir şekilde yürüttükleri çalışmalarla depremzede vatandaşların normalleşme sürecine katkıda bulunmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Demir, "Öncelikle depremden etkilenen tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Kentimize gelen deprem mağduru kardeşlerimizin kendilerini güvende hissetmeleri çalışıyoruz. Onları Erzurum'da en iyi şekilde ağırlamaya devam edeceğiz. Bu çerçevede depremzede kardeşlerimize kuaför ve berberlik hizmeti gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmanın içinde olan herkese teşekkür ediyorum. Depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarını bir nebze olsa karşılamaya çalışıyoruz.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.