GÜNDEM Haber Girişi : 24 Şubat 2023 00:33

Depremzedelere battaniye ve pijama desteği

Depremzedelere battaniye ve pijama desteği
Erzurum Büyükşehir Belediyesi (ESMEK) ve Erzurum Uzundere Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği, Uzundere halkı, Eğitimcilerin ve Kursiyerlerin katkıları ile üretilen polar battaniye ve kışlık pijama, eşofman takımları depremzedelere gönderiliyor.

10 gündür üretim yapan Uzundere Halk Eğitim Müdürlüğü yaralar sarılana dek üretimini sürdürecek.

Uzundere İlçe Kaymakamı Kübra Demirer Uzundere Halk Eğitim Müdürü Selahattin Özkaya ve Uzundere İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz eşliğinde üretim atölyesinde incelemelerde bulundular.

Uzundere Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Selahattin Özkaya, ''6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde zarar gören kardeşlerimize destek olmak, acılarını paylaşmak amacıyla Uzundere Halk Eğitimi Merkezi ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi (ESMEK) işbirliğiyle Uzundere halkımızın, eğitimcilerimizin, kursiyerlerimizin katkıları ile polar battaniye, çocuk pijama ve eşofman takımı dikimi yaparak deprem bölgesine gönderiyoruz. Depremzede kardeşlerimizin sadece giyim değil her türlü ihtiyaçları karşılanıncaya kadar bu çalışmalarımız devam edecektir. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar niyaz ediyoruz'' ifadelerinde bulundu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.