EKONOMİ Haber Girişi : 03 Mayıs 2011 01:43

DENİZLİ KALE İLÇESİNDE 766 HANEDE ÇOCUK DERĞİSİ

DENİZLİ KALE İLÇESİNDE 766 HANEDE ÇOCUK DERĞİSİ

Denizli Kale İlçe personeli aylık mu’tad toplantıda, İlçe Müftüsü İshak GÖKSEL’ in Başkanlığında Kutlu Doğum Haftası programının planlamasını yaparken bu yılki Kutlu Doğum Haftasının daha katılımcı bir şekilde gerçekleşmesi, köylerinde programlara dâhil edilmesi konusunda bir karar aldı. Bu karardan sonra çalışmalara hemen başlandı.

 

İlçe Merkezindeki ve köylerdeki Muhtarlarla görüşülerek, İlköğretim okulları ziyaret edildi. Kutlu Doğum Haftasına gelindiğinde İlçe Merkezi, Kasaba ve köylerinde toplam 15 program gerçekleştirildi. Yemekli programlara halk yoğun ilgi gösterdi.

 

Bu vesile ile ilçe Merkezi, Kasaba ve Köylerdeki İlköğretim Okullarının 3.4 ve 5. sınıflarında okuyan 766 öğrenciye Diyanet Çocuk Dergisinin 2011 yılı abonesi yapıldı. Tüm İlçe Müftülüğü personeli bu konuda gayret gösterdi. Bu dergilerin dağıtımı yapılırken İmam-Hatipler Dergilerle birlikte köylerdeki ve kasabalardaki aileleri ziyaret etmiş olacaklar. Başkanlığımızın aile imamlığı projesine ilçede bu şekilde bir başlangıç yapılmış olacak, bu vesile ile İmam-Hatiplerimiz her haneyi ziyaret etmiş , Ailelerin maddi-manevi ihtiyaç ve problemlerine vakıf olacaktır.