EKONOMİ Haber Girişi : 24 Ağustos 2010 20:11

Denizli / Güney'de Yaz Kuran Kursları sona erdi

Denizli / Güney'de Yaz Kuran Kursları sona erdi
Güney ilçesinde cami ve Kuran Kurslarında açılan yaz kuran kursları sona erdi. 9 haftalık kursu başarıyla bitiren öğrenciler 21 Ağustos günü Katılım Belgelerini İlçe Müftü Vekili Abdullah YALMAN’ın elinden aldılar. 
21 Haziran- 21 Ağustos arasında yapılan kurslarda öğrencilere başta Kuran-ı Kerim olmak, itikat, ibadet, ahlak ve siyer konularında dersler verildi. Ayrıca, derslerde verimliliğinin artırılması amacıyla çeşitli sosyal aktiviteler de gerçekleştirildi. Bu çerçevede öğrencilerimiz kurslardaki görevlilerinin gayretleriyle Ağlayankaya Şelalesine ve Güney Şelalesine aileleriyle birlikte pikniğe gittiler. 3 Eylül Kız Kuran Kursundaki öğrencilerimiz annelerinin katıldıkları bir programda şiirlerle, ilahilerle ve piyeslerle maharetlerini sergilediler. Ayrıca kursun son günü Saitağa Camimizde öğrencilerimize iftar yemeği verildi.

Öğrencilere Katılım Belgelerini veren Müftü Vekili Abdullah YALMAN, başta öğrencilere ve velilerine olmak üzere Yaz Kuran Kurslarında görev alan bütün görevlilere teşekkür ederek, kurslarda öğrenilen bilgilerin unutulmaması için tekrar edilmesi gerektiğini hatırlattı ve çocukları her zaman camilerimizde görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Daha sonra öğrencilere hayırsever vatandaşların katkılarıyla hazırlanan hediyeler verilerek öğrencilerle beraber topluca hatıra fotoğrafları çekildi