GÜNCEL Haber Girişi : 18 Temmuz 2014 13:20

Denizbank üreticiyle buluştu

Denizbank üreticiyle buluştu

DenizBank, Üretici Kart’ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında Erzurum’da iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren önde gelen isimleri ile buluştu.
Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sunduğu yenilikçi ürünler ile bu sektöre en büyük yatırım yapan özel banka olan DenizBank, Türkiye’nin dört bir yanında üreticileri, elindeki tüm imkanları kullanarak desteklemeye devam ediyor.
DenizBank Üretici Kart’ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında 16.04.2014, Çarşamba akşamı Erzurum’da bir iftar yemeği organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Bölgede faaliyet gösteren, tarım sektörünün ileri gelenlerine verilen ve Kolcuoğlu Restauran’da düzenlenen iftar yemeği; DenizBank A.Ş Tarım Bankacılığı Bölge Satış Bölge Müdürü Sn. Murat Koray Çelikçevik, Erzurum Şube Müdürü Sn. Mehmet Bülent Tetik, Ziraat Odası Başkanları, Pacar Ekicileri Kooperatifi Çalışanları, Traktör bayileri, Petrol ofisi ve Gübre bayilerinin katılımıyla gerçekleşti.

‘Tarımda özel banklar arasında birinci’

İftar yemeği organizasyonunda tarım sektörüne ilişkin açıklamalarda bulunan Denizbank Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Sn. Murat Koray Çelikçevik sektörün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olduklarına dikkat çekti. Her zaman üreticilerin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Sn. Murat Koray Çelikçevik, ‘Denizbank, tarım sektörüne faaliyet gösterdiği topluma fayda sağlama misyonu doğrultusunda büyük önem atfediyor. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizle sektörümüzün karar vericileriyle bir araya gelmekten mutluyuz, önümüzde ki yıllarda da bu geleneği devam ettireceğiz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz’ dedi. 

Üretici Kart’la ödemeler hasada erteleniyor

Türk tarımının verimliliğinin artması, sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için yeni ürün ve hizmetler sunan Denizbank, bu hizmetlerden biri olan ve yalnızca çiftçiye özel tasarlanan ‘üretici kart’ ile uygun kredi koşullarında taksitli ve hasat vadeli ödeme gibi seçenekler sunuyor.

Özel çekiliş ve kampanyalar

Denizbank’ın petrol ofisi ile 2006’dan beri sürdürdüğü kampanya çerçevesinde üreticiler, anlaşmalı petrol ofisi bayilerinden üretici kartları ile 5 ay vadeli ve faizsiz akaryakıt alabiliyorlar.
Geçtiğimiz yıl üretici kart kullanan müşteriler arasında yapılan MPİ çekilişi sonucunda kazanan müşterilere Tümosan marka traktör hediye edildi. Denizbank, üretici kart’ın 10. Yılı kapsamında bu sene de üreticilere 10 adet Tümosan marka traktör hediye edildi. 

Türkiye’de bir ilk olan ‘üretici kart’ hakkında 

Üreticiler üretici kartlarını; mazot, gübre, yem, tarım ilacı, tohum, tarım makinaları ve diğer tarımsal ihtiyaçları için anlaşmalı üye işyerlerinden 
alışveriş yaparak ve ya ATM’lerden nakit çekerek kullanabilirler.
Geri ödemeler Denizbank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir. 
Nakit taşıma riskini ortadan kaldırır.
Erken ödeme imkanı sunar.
Anlaşmalı işyerlerinde kampanya dahilinde faizsiz tarımsal girdi alışverişi sağlar.