SPOR Haber Girişi : 18 Ağustos 2015 08:33

Demirhan'a "en büyük başkan bizim başkan" tezahüratı

Demirhan'a
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 2015-2016 sezonunu düzenlenen törenle açtı.
Cem BAKIRCI'NIN 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 2015-2016 sezonunu düzenlenen törenle açtı. Erzurumspor futbolcular  sahaya 'teröre karşı omuza omuza' pankartı ile çıktı. 

"EN BÜYÜK BAŞKAN 
BİZİM BAŞKAN" 
TEZAHURATI 
Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un açılış töreni Atatürk Üniversitesi yerleşkesindeki stadyumda yapıldı.  Açılışa AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, Kulüp Başkan Yardımcısı Süha Dengizek, Başkan Yardımcıları,  futbolcular , teknik heyet ve taraftarlar katıldı.
Törende bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, geçmişi başarılarla dolu Erzurumspor'un başarılı bir şekilde lige başlayacağını ve kendilerinin de güçlü bir kadro kurma zorunluluğu hissettiklerini ifade eden Başkan Demirhan,"İki sloganımız asla unutulmamalı. 'Erzurumspor gençliği, millî takımların geleceği' ve 'İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu olmak'. Tüm imkanlarımızı sizler için seferber ettik, bu hedeflere ulaşmak için siz de çok çalışın. Birlik ve beraberlik ruhu ile şampiyonluğu başaracağız." dedi. 
Futbolcular da belirlenen hedefler için mücadele etme ve başarma sözü verdi.

ASKER SELAMI VERİP, 
BAYRAK AÇTILAR
Törende kurbanların kesilmesinin ardından, futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu Futbolcular ile Yöneticiler asker selamı verip, bayrak açarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Tribündeki taraftarlar ise ,"Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" sloganı attılar.

Etiketler : ali demirhan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.