EKONOMİ Haber Girişi : 27 Ağustos 2011 12:03

Darıca Arafat Camiinde Yaz Kuran Kursunda Kuran Okuyan Çocukları Sevindirdiler

Darıca Arafat  Camiinde Yaz Kuran Kursunda Kuran Okuyan  Çocukları  Sevindirdiler

Arafat caminde yaz kuran kursu öğrencileri gösterdikleri başarılarından dolayı ödüllendirildi cami derneği başkanı Mehmet ilhan Kur’an Kursları’nda ibadet, Ahlak, Hz. Muhammed’in hayatı ve Kuran-ı Kerim’i yüzünden okuma eğitimi alarak öğrenen nur yüzlü kursiyer kardeşlerim ile onlara bu fırsatı tanıyan ailelerini tebrik ederim dedi Arafat cami dernek başkanı Mehmet ilhan başkan yardımcısı Murat özel  cami İmami Hatip Recep demirci 9 haftadır süren eğitimde üstün başarı gösteren 25 öğreciye bir esnafın hediye ettiği tişortları giydirerek çocukları sevindirdi .

Kur’an-ı Kerim’i öğrenmeye teşvik etmek amacıyla ödüllendirme kararı aldıklarını Bunun için mahallede yer alan hayırsever insanların da desteklerini aldıklarını söyleyen imam Recep demirci kursa katılan ve başarılı olan her öğrenciye Ali tat tarafından kuranı kerim ve yasini şerif elif be kıtabı hediye edildi. Ayrıca Kursa 30 kız öğrenci katıldığını aktaran İmam Recep Demirci büyük bir bölümünün başarı gösterdiğini ve hediye kuranları hak ettiklerini kaydetti.

Ödül ile öğrencilerin kurslara daha fazla ilgi göstermeye başladıklarını gözlemlediklerini dile getiren imam demirci "Öğrencilerimiz hediye aldıkları için mutlu oldular  ve ders kaçırmamaya özen gösteriyorlar. Gayretleri sonunda başarılı oluyorlar" diye konuştu,ayriyeten çocukları teşvik amacıyla düzenlenen camiler arası halı,saha Futbol turnuvasında Arafat camii öğrencileri tüm takımları yenerek birinci olduklarnı belirten imam Recep demirci çocuklarımızın sevinci bizleri hecanlandırıyor dedi.