ERZURUM Haber Girişi : 15 Temmuz 2020 17:42

Dadaş seleyi suya verdin ama… Korona Erzurum’u sallıyor!

Dadaş seleyi suya verdin ama… Korona Erzurum’u sallıyor!
Vali Okay Memiş, Erzurum’daki korona tablosunu Palandöken’e değerlendirdi.

Haziran ayında günlük 300 test yapılmasına karşın en fazla üç ya da beş vaka çıkıyordu. Vali Memiş, Temmuz ayı ile birlikte Erzurum’daki tablonun kötüye gittiğini söyledi.

Vali Okay Memiş, “Erzurum’da günlük üçyüz ve üzeri test yapmaya devam ediyoruz. Ancak bu kez vaka sayısında ciddi miktarda artış başladı.Bazı günler günlük 112 vaka tespit ediliyor. Şu ana kadar ne yazık ki 19 vefatımız var. Yoğun bakımda da halen on vatandaşımız tedavi altında. Yaz mevsimi ve kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte bu sonuç oluştu. Tüm bu artışa rağmen Erzurum yine de bazı şehirlere oranla çok iyi durumda ama bu, bizim tedbiri elden bırakmamızı gerektirmez. Tortum, İspir, Aşkale ve Çat’ta ne yazık ki vaka sayısı diğer ilçelerimizden fazla.

Vatandaşımızdan istihram ediyoruz, lütfen maske, sosyal mesafe ve kişisel temizliğe azami ölçüde uyayım. Görüyorsunuz ki bu işin şaka götür bir tarafı yok”dedi. 

( Palandöken )

Etiketler : erzurum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.