SPOR Haber Girişi : 08 Mayıs 2023 10:26

Dadaş kendini ateşe attı

Dadaş kendini ateşe attı
Erzurumspor FK, Gençlerbirliği karşısında 1-0 mağlup olarak ateş hattına düştü. Mavi-beyazlılar kalan iki haftada kader maçlarına çıkacak.

Spor Toto 1. Lig'de kalma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde Erzurumspor, Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup olarak ateş hattına düştü. Mavi-beyazlılar, ligde kalmak için kalan iki maçını da kazanmak zorunda. 

Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasında Hakan Kutlu’nun ekibi Erzurumspor ile Sinan Kaloğlu’nun yönetimindeki Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Ligde kalma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde Gençlerbirliği galip geldi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu yerine maçlarını başka statlarda oynayan Erzurumspor FK'ya bu kez Bursa Büyükşehir Belediye Stadı ev sahipliği yaptı.

Mücadeleyi konuk ekip Gençlerbirliği 1-0 kazanırken galibiyet golünü 45+3’te Buğra Çağıran kaydetti. Erzurumspor’da Estrela, 61. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla birlikte Gençlerbirliği kendisini küme düşme hattından kurtarıp 34 puana yükselirken, Erzurumspor 33 puanla küme düşme hattına geriledi.

Ligin bir sonraki maç haftasında Gençlerbirliği evinde Sakaryaspor’u ağırlarken, Erzurumspor bir diğer ligde kalma mücadelesi veren ekip Altınordu’ya konuk olacak.

KUTLU’DAN HAKEME VERYANSIN

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olan Erzurumspor FK’da Teknik Direktör Hakan Kutlu, maçın orta hakemi Atilla Karaoğlan'a yüklendi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kutlu, sahada mücadele eden oyuncularını tebrik ederken, hakemlerin kararlarını doğru bulmadığını ifade etti.

Hakan Kutlu, "Hakem Atilla Karaoğlan'ın vermiş olduğu penaltıyı anlamakta güçlük çekiyorum. Atilla Karaoğlan sana hakkımı helal etmiyorum. Biz zaten bu maça gelirken haftalardır hakem hatalarıyla karşılaşıyoruz. Kurbanlık koyun gibi maçlara geliyoruz. Bu maça gelirken kafamızda bin tane şüpheyle geldik. Yanılmamışız. Bu maçta böyle penaltı verilip, 'VAR'dan dönmez mi? Attığımız gol vücuttan ele sekiyor. Dönmez mi? Tribünde çocuğum bayıldı. Hakkım helal değil. Sana helal değil Atilla Karaoğlan. Yazık bu takıma. Stadımızda maç oynayamıyoruz. Transfer yasağımız var. Hakemlerle uğraşıyoruz. Hodri meydan. Haftaya kimi gönderirlerse göndersinler, biz kazanacağız. Bu ligde kalacağız."

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kerim altuner 08 Mayıs 2023 14:11

    bunlar alışmışlar hakyeme bızde hakkımızı helal etmiyoruz bunlar erzuzrumun düşmanları yüzdyüz önünde olan faulı vermiyor ayıp