SİYASET Haber Girişi : 01 Nisan 2019 16:12

Cumhur tuzakları yıktı

Cumhur tuzakları yıktı
Bu milletin mukadderatını, ne Kandil'deki, ne de Pensilvanya’daki teröristler belirleyebilir! Milli irade, son sözünü söyledi.
Palandöken Gazetesi

Vatandaş gerçekleri biliyor

Aylardır devam eden seçim süreci, nihayet dün akşam itibariyle bitti. Milyonlarca
insan ülkenin dört bir yanında sandık başına giderek, şehirlerini ve ilçelerini yönetecek belediye başkanlarını seçti. Ancak bu öyle bir seçimdi ki, bir mahalli seçim olmanın ötesine geçerek neredeyse ülkenin geleceğini oylamaya dönüştü. Çünkü dışarıdan ve içeriden hamle üstüne hamle yapan kimi şer odakları, Türkiye'yi
köşeye sıkıştırmak istemişlerdi.

PKK da dinledi FETÖ de...

Ülkemiz üzerine bin türlü tuzağın kurulduğu bir ortamda yapılan mahalli idareler seçiminde, haftalardır sessiz kalan geniş kitle dün konuştu ve öyle bir cevap verdi ki, o ses dünyanın dört bin yanında yankılandı. Cumhur İttifakı, Türkiye genelinde seçmenin kahır ekseriyetinin yeniden tercihi oldu. Ülkenin karşı karşıya kaldığı
sorunları, patatese kadar indirerek sulandırmak isteyen muhalefet, bir kez daha seçmenden kırmızı kart gördü. Böylelikle kimileri ucu meçhulde olan ipini, kimileri de milletin sinesine saplanmak istenen okunu toplayıp sıvıştı.
Etiketler : seçim
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.