EKONOMİ Haber Girişi : 20 Ocak 2011 23:47

Çorumda 2011 Yılının İlk Müftüler Toplantısı Kargı'da yapıldı.

Çorumda 2011 Yılının İlk Müftüler Toplantısı Kargı'da yapıldı.

İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve daha verimli hizmet sunmak amacıyla düzenlenen Müftüler toplantısı 18.01.2011 tarihinde Kargı İlçe Müftülüğünde yapıldı. Çorum İl Müftüsü Ahmet ÇELİK'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Harun ÖZKAN, Din Hizmetleri Şefi Ahmet ARICI, ilçe müftüleri ve memurları katıldı. Ev sahibi Kargı Müftüsü Bayram ÇELİK'in "Hoşgeldiniz" konuşmasından sonra, toplantıya geçildi.

Müftüler toplantısında; 2010 yılı aralık ayında yapılan genel teftişin değerlendirilmesi ile 2011 yılı vaaz-irşat programı ve umre organizasyonu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Ayrıca Din Hizmetleri Şefi Ahmet ARICI tarafından diğer ilçelerden gelen memurlara umre kayıtları ile ilgili bilgiler verildi.

Toplantı sonrasında, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanlığına atanan İl Müftümüz Ahmet ÇELİK, yaptığı veda konuşmasında 2 yıla yakın görevi esnasında İl ve İlçe Müftülüklerinde görev yapan her kademedeki personelden memnun olduğunu ayrıca Çorum’daki son toplantısını Kargı’da yapmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.