GÜNCEL Haber Girişi : 20 Ekim 2014 10:56

Cimilli AVM Şükrüpaşa Şubesi hizmete açıldı!

Cimilli AVM Şükrüpaşa Şubesi hizmete açıldı!

Cimilli Ev Tekstili Ltd.Şti. mağazalar zincirine bir yenisini daha  ekledi. Cimilli AVM Şükrüpaşa  Şubesi geçtiğimiz hafta sonu yapılan görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılışa özel ürünlerde indirimler yapıldı. Erzurumlu vatandaşlar açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Erzurum ve bölge illerine 88 yıldan bu yana hizmet veren Cimilli Ev Tekstil, hafta sonunda gerçekleşen açılışla mağaza zincirine bir yenisini daha ekledi. Bugüne kadar Mehmet Cimilli Alışveriş Merkezi, Cimilli AVM Ayaz Paşa Şubesi Cimilli AVM Yenişehir Şubesi’nin ardından , Cimilli AVM  Şükrü Paşa şubesi de hizmete açıldı.

Şubenin açılışı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Cimilli Ev Tekstili Ltd. Şti. Genel Müdürü Mehmet Cimilli “Erzurum sevdalısı bir aile olarak memleketimize yeni bir alışveriş merkezi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Yeni şubelerinde onlarca kişiye iş imkânı sunduklarını da anlatan Cimilli,  toplam personel sayısının ise 65’e ulaştığını ifade etti.

Cimilli AVM Şükrüpaşa  Şubesi’nde;  perde, halı, ev tekstili, zücaciye ve hamam takımı gibi ürün çeşitlerinin satışını yapacaklarını belirten Cimilli Ev Tekstili Ltd. Şti. Genel Müdürü Mehmet Cimilli yeni  şubelerinde  binlerce ürün çeşidi bulunduğunu söyledi. Mehmet Cimilli “ İlkemiz kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetidir. Her türlü ev tekstili, halı, mobilya, züccaciye, perde, manifatura, hediyelik eşya, küçük ev aletleri gibi binlerce çeşit ürünü kaliteden ödün vermeden en uygun fiyatlarla sunuyoruz.  Şükrüpaşa Şubemizin açılışına özel indirimlerden faydalanmak isteyen tüm halkımızı mağazamıza bekliyoruz” dedi.Ayrıca açılışa  Erzurum halkının gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz, diye konuştu.

Ramazan KARATAŞ