KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 17 Temmuz 2023 06:07

Çiftelerde 15 Temmuz sergisi

Çiftelerde 15 Temmuz sergisi
Erzurum’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Çifte Minareli Medrese'de 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi açıldı.

Sergide, darbe girişimi gecesinde Erzurum ve Türkiye genelinde yaşanan olaylara ilişkin fotoğraflar sergilendi. Sergi, şehit yakınları ve gazilerin katılımıyla açıldı.

Erzurum Valiliğinin koordinesinde açılan sergiye, Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzurum Bölge Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti destek verdi.

Serginin açılışına Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İlker Şimşek, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Sergide, şehit ve gazilerin fotoğrafları ile öz geçmişlerinin yer aldı.

Hain darbe girişiminde yaşananların gözler önüne serildiği fotoğrafları inceleyen Vali Okay Memiş, "Allah, milletimize böyle bir gece bir daha yaşatmasın. Bizleri de şehitlerimize mahcup etmesin." dedi.

Duygu dolu anların yaşandığı sergide, Vali Memiş, şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilendi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.