SİYASET Haber Girişi : 27 Mart 2023 09:15

CHP bu kez iddialı

CHP bu kez iddialı
Erzurum’daki en favori ismi Bahadır Eren…

Bir zamanlar Erzurum’da sosyal demokratların en parlak isimlerinden biri olan Sıddık Eren, şimdi aynı yolda yürüyen CHP milletvekili aday adayı oğlu iş insanı Bahadır Eren için yeniden kolları sıvadı.

Genç yaşına rağmen Erzurum ve İstanbul’da özellikle inşaat sektöründe önemli projelere imza atarak, sektörde adından söz ettirmeyi başaran Bahadır Eren, aynı çizgiyi siyasette de sürdürmek istiyor.

14 Mayıs seçimleri için CHP’den Erzurum milletvekili aday adayı olan Bahadır Eren, özellikle genç ve kadın CHP’lilerden yoğun ilgi görüyor.

1980 yılından bu yana Erzurum’dan milletvekili çıkaramayan CHP, bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyor. Bu yüzden de özellikle güney ilçelerden CHP’nin eski oyunu yeniden alacak isimler üzerinde duruyor.

Siyasi gözlemciler ise, CHP’nin tam da aradığı isimlerden birinin, kendisi de Hınıslı olan Bahadır Eren olduğu görüşünü paylaşıyor. Şayet son anda bir gelişme olmazsa CHP’nin Erzurum liste biri şimdiden Bahadır Eren olarak görünüyor. Çünkü şehir genelinde parti teşkilatlarının da büyük bir kısmı tercihini Eren’den yana kullanıyor.

Palandöken

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.