GÜNDEM Haber Girişi : 29 Ocak 2022 09:03

Çat Belediyesi, karla mücadele seferberliği başlattı

Çat Belediyesi, karla mücadele seferberliği başlattı
Çat İlçesinde bir hafta boyunca etkisini sürdüren kar yağışının durması ile birlikte belediye ekipleri hem çarşı merkezinde hem de mahallelerde eş zamanlı çalışmalarına başladı.

Çat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, karla mücadele ekipleri, ilçede bir hafta boyunca etkisini sürdüren ve hayatı durma noktasına getiren kar yağışıyla birlikte Mahallelerde Cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışması başlattı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Karla mücadelenin bölgedeki belediyelerin en büyük engeli olduğunu belirterek, "Bilindiği üzere ilçemizde kış şartları çok çetin bir şekilde geçmektedir. İlçemizde bu sene kar yağışı oldukça fazla oldu. Son kar yağışı ile birlikte tüm Fen İşlerine bağlı karla mücadele ekibimiz seferber olmuş durumda. Hiç ara vermeden çalıştığımız halde yollarımızın %80'ini açmış bulunmaktayız ve bitirinceye kadar ara vermeyeceğiz. Bugün sabah saat 07: 00 sıralarında Çat-Yedisu arasındaki ana arter yolumuz üzerine dağ yamacından kar kütlesi düşerek karayolunu ulaşıma kapadı. Gelen ihbar üzerine karla mücadele ekipleri olay yerine gönderildi. Ana artel yolumuzu kısa süre içerisinde ulaşıma açtık. Karla mücadelede çalışmalarında gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.