EKONOMİ Haber Girişi : 12 Kasım 2010 09:34

Çankaya Müftülüğünden Örnek Davranış

Çankaya Müftülüğünden Örnek Davranış
Çankaya Müftülüğü Kur'an Kursu öğrencileri vaize Sedide Akbulut ve Kur'an kursu öğreticileri rehberliğinde Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine 17 adet mini buzdolabı bağışında bulundu.
Dolapların teslim törenine bizzat iştirak eden  Çankaya müftümüz Sayın Abdurrahman Binbir ve beraberindeki heyeti  hastane başhekimi  Prof. Dr Selami Akkuş  karşıladı.  Abdurrahman Binbir hocamız  müftülük çalışmaları hakkında bilgi verirken, kurumumuzun sadece camii içi hizmetler değil bugünkü örnekte görüldüğü gibi millet devlet bütünleşmesine de yardımcı olacak faaliyetlere de katılım sağladığını belirtti. Kur'an Kurslarının , Kur'an eğitiminin yanı sıra ,çağın ihtiyaçlarını da karşılayacak okuma yazma,bilgisayar, yabancı dil  kurslarıyla sosyal hayatın sorunlarına çözüm olmaya odaklandığı  vurgulandı.
 

Başhekim Prof Dr Selami Akkuş  ,memnuniyetini   belirterek ,hastanenin rehabilitasyon merkezi olması hasebiyle hastaların uzun süreli kaldıklarını, bu durumun da ,buzdolabı,çamaşır makinası gibi ihtiyaçları ortaya çıkardığını söyledi.Kur'an Kursu öğrencilerinin bu duyarlılığıyla bir ihtiyaca cevap vermesi hastane çalışanları olarak hepimizi sevindirmiştir.Başta çalışanlar olmak üzere tüm hastane adına teşekkür etti

Ayrıca ,bir süredir hastanede tedavi gören,Alanya Müftülüğümüz  personeli bir görevlimizde  ziyaret edilerek ,geçmiş olsun temennileri ile moral verildi.