SPOR Haber Girişi : 11 Mayıs 2015 23:46

Çalışanlar idari iZiNLi SAYILSIN

Çalışanlar idari iZiNLi SAYILSIN
B.B. Erzurumsporlu taraftarlar, Sakaryaspor ile Perşembe günü oynanacak olan Play Off'un ilk maçı öncesinde Vali Ahmet Altıparmak'tan bir talepte bulundular...
Cemal Gürsel Stadyumu'nda Perşembe günü Sakaryaspor ile Play Off'un ilk maçında karşı karşıya gelecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu taraftarlar, zorlu maç öncesinde Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'tan bir talepte bulundu. Mavi Beyazlı taraftarlar, Perşembe günü saat 16.30'da başlayacak zorlu 90 dakika için, maç günü öğleden sonra kamu çalışanlarının idari izinli sayılması talebinde bulundu. Taraftar, "Maç biletini idare sunan kamu çalışanı idari izinli sayılsın" dediler.  B.B. Erzurumspor'un bu sezon oynadığı birçok maçı kar-kış demeden tribünden izleyen ve kulübe yakın ilgisiyle bilinen Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'a taraftarlar Play Off'un ilk etap maçı için "idari izin" talebinde bulundu. Kamuda görev yapan taraftarların Sakaryaspor maçını izleyebilmeleri ve takımlarına destek olabilmeleri için kolaylık sağlanması isteğinde bulunan taraftarlar, Vali Ahmet Altıparmak'a seslendi. Taraftarlar, "Sakaryaspor ile tarihi bir 90 dakika oynayacağız. Bu maçta tribün desteğine her zamankinden çok ihtiyaç olduğu tartışmasız bir gerçek. Takımızı zor günde yalnız bırakmak istemeyen kamu çalışanları için bir kolaylık sağlanması gerektiğine inanıyoruz. Salı gününden itibaren satışa çıkacak olan seri numaralı maç biletlerini idareye sunan kamu çalışanlarının , maç gün öğleden sonra idari izinli sayılmasını talep ediyoruz. Erzurumspor'un hep yanında olan Sayın Valimiz'in bu talebimize olumlu cevap vereceğine inanıyoruz" dediler. 
Taraftarların "idari izin" talebine Vali Ahmet Altıparmak'ın vereceği yanıt ise şimdiden merak konusu oldu. Kapatılan Erzurumspor'un hafta içerisine denk gelen kritik maçlarında dönemin valileri tarafından sıkça uygulanan "idari izin" uygulamasına Vali Ahmet Altıparmak'ın da olumlu yanıt vereceği tahmin ediliyor...

İLK JEST SERTOĞLU 
VE ORHAN'DAN
Bu arada B.B. Erzurumspor, Sakaryaspor ile oynayacağı tarihi maç öncesinde taraftarlara ilk jest Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'dan geldi. Her iki başkan da maç günü çalışanlarına "idari izin" verip, ilçelerinden maç için otobüs kaldırma kararı aldı. 
Etiketler : maç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.