GENEL Haber Girişi : 25 Kasım 2019 11:29

CADDE AVM’ye görkemli açılış

CADDE AVM’ye görkemli açılış
Doğu'nun en büyük giyim mağazası Cadde AVM görkemli törenle hizmete girdi.
Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük giyim mağazası olan Cadde AVM, geçtiğimiz cumartesi günü kentin ileri gelenleri ve halkın katılımıyla açılışını yaparak, Erzurumluya ve bölge halkına hizmet için kolları sıvadı. 
Erzurum Valisi Okay Memiş, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, ETSO Meclis Başkanvekili Saim Özakalın, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Barlak, işadamları ve gazetecilerin katıldığı törenle, açılışını yapan Cadde AVM önemli giyim markaları ve seçkin kadrosu ile Erzurum halkıyla buluştu.
Açılışta konuşan Erzurum Valisi Okay Memiş, kentin merkezinde böyle bir mağazanın açılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İşletmecilerimizi hem ticari hayata katkıları hem de istihdama verdikleri destek nedeniyle kutluyorum" dedi.
Erzurum'un tanınmış iş insanlarından Abdulrezzak Cellat ve Onur Temiz'in girişimleri ile kent merkezinde hizmete giren Cadde AVM'nin ülkenin önemli ve kaliteleri tescilli markalarını aynı çatı altında bulunmasının ilgiyi artıracağı bekleniyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.