ERZURUM Haber Girişi : 27 Kasım 2018 13:52

Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: “Erzurum için daha yapacak çok işimiz var”

Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: “Erzurum için daha yapacak çok işimiz var”
İkinci kez Ak Partinin aday gösterdiği Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ikinci kez adaylığını değerlendirirdi.

Palandöken Gazetesi/Erzurum

İkinci kez Ak Partinin aday gösterdiği Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ikinci kez adaylığını değerlendirirken, “Bu şehir için yapılması gereken bir çok hizmet var. Biz birinci dönemde şehrin altyapısı ve daha acil olan ihtiyaçlarına yönelmiştik. İkinci dönemde ise şehrin yeniden imarını ve kalkınmasını hedefliyoruz” dedi.

Dün akşam Kardelen TV’de Prof.Dr.Mevlüt Özben’le İhlas Haber Müdürü Ayhan Türkez’in sunduğu Başyazarımız Mehmet Şener’in de konuk olarak katıldığı “Gündem Özel” programında konuşan Sekmen, siyasetten ekonomiye, kültürden spora pek çok konuya açıklık getirdi ve soruları cevaplandırdı.

Yoğun izlenme oranına ulaşan programda Başkan Sekmen, Erzurum’un istikbalinin parlak olduğunu belirterek, yeni dönemde yeni hamleler yapacaklarını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.