ERZURUM Haber Girişi : 05 Kasım 2018 10:47

Büyük Gurur Duyuyoruz!...

Büyük Gurur Duyuyoruz!...
Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünde, bir “Zafer Anıtı” dikti. Teşekkürler, tebrikler, Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a !..
Bu anıtın bütün özelliklerini, tüm halkımız, televizyonlarda gördü,duydu, gazetelerde okudu, radyolarda dinledi. Biz burada, bu özellikleri, tek tek saymayacağız. Bu anıt, dikkat ediniz, Türkiye’nin ve dünyanın en büyüğü olan “İstanbul Havalimanı“dır.  İşte bu ve bugüne kadar, bunun gibi, yapılan eserlerle, Cumhuriyetimizin değeri daha iyi anlaşılmıştır.
Bu tip havaalanları, on, belki onbeş yılda bitirilirken Türkiye Cumhuriyeti’nin başarılı ve çalışkan AK Parti Hükümeti, bu projeyi rekor biz hızla, kırkiki ayda kullanıma hazır hale getirdi. Şu anda 90, tamamı kullanıma açıldığında da 200 milyon yolcu kapasitesine ulaşacaktır. Bu “Zafer Anıtı” gerçekten de her Türk vatandaşının büyük gurur duyacağı ve göğsünün kabaracağı, muhteşem bir çalışma ve başarının ürünü ve göstergesidir. Bunu da gerçekleştiren bir dünya karizması lideri olan, Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kendisiyle ne kadar gurur duysak azdır. Zaten her zaman ve her yerde bu gururu fazlasıyla yaşıyor, duyuyor ve tüm dünyaya duyuruyoruz.
Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki ülkemiz, bu proje, bundan başka, hızlı tren hatları, şehir hastaneleri, devasa kara yolu tünelleri, otoyollar, yeni üniversite kampüsleri, yeni yeni başka havaalanları, devasa alışveriş merkezleri, Marmaray,
Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü gibi, projeleri de yaptı ve daha daha yapmaya da devam edecektir, İnşâAllah.
Üstelik bu projeleri gerçekleştirirken içeriden ve dışarıdan, koordineli olarak gelen saldırılarla da mücadele etmek mecburiyetinde kaldı. Hamd olsun hepsini def ederek YEP ile birlikte ekonomisini tekrar rayına oturtarak kimseye muhtaç olmadı.
Gerek Gezi Parkı eylemleri gerekse 17-25 Aralık tarihinde fetönün, yargı üzerinden, seçilmiş hükümetimize karşı darbe girişimi, bu ve bunun gibi, diğer projeleri engellemek için, organize olarak gerçekleştirilen saldırılar karşısında, Hükümetimizin de dik duruşu sayesinde hedeflerine ulaşamadan engellendi. Şimdi de hamd olsun, diğerleri gibi, İstanbul Havalimanı da başarılı bir şekilde hizmete açıldı.
Hiç kuşku yok ki bu havaalanı, Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çabası, kararlılığı ve vizyonu olmasa inşa edilemezdi. Artık bu gerçeği, herkesin, özellikle de Erdoğan karşıtlarının artık kabul etmesi gerekir.
Bu devasa projelerin gerçekleşmesinde en büyük pay sahibi olan, Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, bize Atatürk’ten emanet kalan Cumhuriyetimizdeki yapı taşlarını, yerli yerine oturtmasında çok büyük rolü vardır. Çünkü Muhterem Cumhurbaşkanımız, geçmişteki ayrılıkları kaldırdı, Milleti hükümet yaptı. Halkından kopuk, gerek askeri gerekse siyasi bürokrasi oligarşisinin, hüküm sürdüğü o yılları ortadan kaldırdı, Askeri müdahaleleri bitirdi, millet iradesinin müdahalelerle kesildiği ve hatta canlarıyla ödediği o dönemleri kapattı. Ülkemizin önünü açtı, hizmetler de seri bir şekilde milletimize sunuldu. 
Muhterem Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti Hükümetlerimizin dik duruşları sayesindedir ki vesayet odaklarına, kökü dışarıda olan terör örgütlerine, bağımsızlığımızı hedef alan siyasi ve ekonomik saldırılara karşı verilen başarılı mücadele ile bu hizmetler yapıldı.
Türkiye bugün, dev bir esere daha kavuştu. Türkiye bugün, “Biz bu millete efendi değil, hizmetkâr olmaya geldik” diyen bir ismin liderliğinde, milletiyle devletini yeniden barıştıran, bu ülkenin imkânlarını milletine hizmet için seferber eden, ekonomiden, dış politikaya kadar hemen her sahada, başı dik politikalar geliştiren, yeni bir iradeye emanet edildiğindendir ki bu başarıları yakalamıştır. Bunu kimse inkâr edemez.
İstanbul Havalimanı, havaalanından öte bir zafer anıtıdır. Türkiye, son 16 yılındaki inancının ve çalışmasının bir sonucu olarak buralara gelmiştir. Cumhuriyetimizin 95. yılını da, dünyanın gıpta ettiği, bu prestijli projeyle taçlandırmıştır. Bu proje ile Türkiye, havayolu taşımacılığının üst liginin, liderliğine oturmuştur. Bu proje, ülkemize ekonomik yönden büyük katkılar sağlayacaktır. Muhterem Cumhurbaşkanımızın çalışma azminin sonucu olarak ve aldığı mirası yükseklere taşıdığının bir sembolüdür bu proje.
Bu proje, yüce Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebed payidar kalacaktır” güzel sözünün bir sonucudur. Bu proje, hizmetin göndere çekildiği, yerde duran Muhterem Cumhurbaşkanımızın adıdır, şanıdır. Beş kala gerçekleştirilen, bu proje, gökyüzüne merdiven dayayarak bizleri büyük bir gururla yukarıya götürecek ileriye taşıyacaktır. Ne Mutlu Türküm Diyene. 
Yüce Rabbim,devletimizi ve necip milletimizi, payidâr kılsın. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yakın silah arkadaşlarına gani gani rahmet etsin. Başta, Muhterem Cumhurbaşkanımıza ve diğer devlet adamlarımıza güç ve kuvvet versin. AK Parti Hükümetimizi de başarılı kılsın. Âmin !.. Âmin !..
Selam ve saygılarımla…  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.