GÜNDEM Haber Girişi : 03 Ağustos 2023 07:12

Bursa’nın asayişi Dadaş müdüre emanet

Bursa’nın asayişi Dadaş müdüre emanet
Dünkü Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararlarında, İstihbarat Daire Başkanı görevini sürdüren Sabit Akın Zaimoğlu, Bursa İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Sabit Akın Zaimoğlu’nun memleketi olan Oltu’da bu haber sevinçle karşılandı.

SABİT AKIN ZAİMOĞLU KİMDİR?

1988 yılında Polis Koleji'nden, 1992 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu.

Bursa, Diyarbakır, Konya, Adana illerinde ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığında istihbarat, özel güvenlik, çocuk şube ve asayiş birimlerinde değişik rütbelerde görev yapmıştır.

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Hollanda, Malta, Çin, İran ve Birleşik Arap Emirliklerinde çeşitli inceleme ve görevlerde bulundu. Yeraltı Yıkıcı Faaliyetler İle Mücadele, Basic Intelligence (Temel İstihbarat), Lider Yöneticilik, Değişim ve Sürekli Gelişim Stratejileri, Yaşam Koçluğu, Orta Kademe ve Yüksek Kademe Yöneticilik alanlarında eğitim ve deneyim sahibi olan Sabit Akın Zaimoğlu, Teknik Takip, Lider Yöneticilik ve Durum Eğitimi alanlarında uluslararası eğiticilik tecrübesine sahip.

Yakın Çağ Tarihi alanında yüksek lisansını tamamlayan Sabit Akın Zaimoğlu, aynı bölümde doktorasına devam etmektedir. Meslek hayatı boyunca başarılı çalışmalarından dolayı çeşitli zamanlarda İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Valilik Makamlarınca çok sayıda taltif ve takdirname belgeleri ile ödüllendirildi.

Erzurum doğumlu olan Sabit Akın Zaimoğlu evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.