POLİTİKA Haber Girişi : 05 Şubat 2014 13:32

BULUTLAR, KÖY MAHALLELERİNE ÇIKARMA YAPTI

BULUTLAR, KÖY MAHALLELERİNE ÇIKARMA YAPTI

Palandöken Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, seçim çalışmaları kapsamında ilk Köy Mahalle ziyaretlerini gerçekleştirdi. Çok sayıda partili ile birlikte köy mahallelerine çıkarma yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve ekibini köyler de çok sayıda vatandaş karşıladı.
Toparlak, Yıkılgan, Çeperli ve Nebihan Mahallelerine yapılan ziyaretlere Palandöken Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Orhan Bulutlar’ın yanı sıra, Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokce ile Gençlik Kolları temsilcileri katıldı.
Mahalle konakların da toplanan kalabalığa seslenen Belediye Başkanı ve başkan Adayı Orhan Bulutlar, yeniden seçildikleri taktirde köyleri şehirden farksız hale getireceklerini belirtti. Başkan Bulutlar şunları söyledi; "Sizlerin desteğine çok büyük ihtiyacım var. Bu destek inşallah sandık başına gittiğimizde bir kardeşinizi olarak istisnasız bütün köylerden talebim, hiçbir siyasi parti gözetmeksizin hangi partiye oy veriyorsanız saygı duyuyorum, ama bu seçimde bir kardeşiniz olarak, bir evladınız olarak, kiminin de büyüğü olarak sizden destek istiyorum. Bu desteğin ne anlama geldiğini 30 Mart akşamı siz daha iyi takdir edeceksiniz. 31 Mart tarihinden itibaren bize yüklediğiniz sorumluluğu da bugüne kadar size verdiğimiz hizmetlerin çok daha fazlasıyla, gerek yol ve ulaşım hizmetleri ile gerek alt yapı ve su hizmetleri ile gerekse sosyal tesisler ile köylerimizi artık şehirlerden farksız hale getireceğiz.”
“HAKLARINIZI HELAL ETTİRMEK İÇİN 24 SAAT ÇALIŞACAĞIZ"
İ lk köy mahallesine ziyaretini gerçekleştirdiği Nebihan’da vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında Ak Partili Belediye Başkanı Bulutlar ; "Bugün gerçekleştirdiğimiz ilk köy ziyareti ile çalışmalarımızı buradan başlatarak size AK Parti teşkilatı olarak şu sözü veriyorum; Bize duyduğunuz güveni asla boşa çıkartmayacağız. Bize inandığınızdan çok daha fazlasını size hizmet olarak sunmaya devam edeceğiz. Köyü mahalleye dönüştüren Büyükşehirle birlikte gece gündüz gözetmeksizin 24 saat esaslı çalışarak sizleri mahcup etmeyeceğiz. Sizin bizde olan haklarınızı helal ettirmek için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bu mahallelerimize yaptığımız hizmetlerimiz sadece küçük bir kısmı yapılanların fazlasını yapacağımın sözünü veriyorum." diye konuştu.
Samimi bir havada gerçekleşen ilk köy ziyareti sonrası Başkan Bulutlar sırasıyla Toparlak, Yıkılgan ve Çeperli Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir bir görüşerek 30 Mart seçimlerine Ak Parti için oy ve ülkenin istikrarı için hayır dualarını istedi.